×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Binnenlandse vluchten in Madagaskar

Air France en Air Madagaskar vliegen dagelijks non-stop van Amsterdam (via Parijs) naar Antananarivo - waarbij de vluchten tussen Amsterdam en Parijs door KLM en Air France worden uitgevoerd. Vluchten via diverse andere Europese steden zijn ook mogelijk.

Binnenlandse vluchten tussen belangrijke steden en toeristencentra worden onderhouden door Air Madagaskar en enkele lokale maatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig - bijvoorbeeld tussen parken en steden - worden geboekt door onze lokale agent.

Ivato International Airport

De internationale luchthaven van Antananarivo ligt 16 kilometer buiten de stad. De luchthaven is in 2011 uitgebreid en verder gemoderniseerd. Het is aan te bevelen om bij aankomst vanaf het vliegveld een taxi te nemen. Spreek met de chauffeur van tevoren een prijs af. De meeste hotels beschikken ook over hun eigen taxivoorzieningen (voor de rit terug naar de luchthaven).

Air Madagascar

Air Madagascar is de nationale luchtvaartmaatschappij van Madagaskar, die vliegt naar Europa, Azië en naburige eilanden van de Afrikaanse en de Indische Oceaan. De maatschappij heeft ook een uitgebreid binnenlands netwerk. De thuisbasis is Ivato Airport - bij de hoofdstad Antananarivo.

De luchtvaartmaatschappij werd in 1962 onder de naam Madair opgericht, door de overheid van de toenmalige Republiek van Madagaskar en Air France. De maatschappij veranderde de naam in Air Madagascar in 1963. Gedurende de jaren ’80 en de jaren ’90 bezat Air Madagascar onder andere een Boeing 747. Na ernstige problemen tijdens de periode van 2000 tot van 2002 werd de luchtvaartmaatschappij geherstructureerd met hulp van Lufthansa. In 2004 onthulde de luchtvaartmaatschappij een nieuw kleurenschema. De luchtvaartmaatschappij is gedeeld eigendom van de overheid van Madagaskar (90%) en ondermeer Air France (3%).

Binnenlandse vluchten in Madagaskar

In 2010 kwam de maatschappij op de Europese zwarte lijst en moest het dringend haar verouderde Boeing 767 toestellen uit dienst nemen voor vluchten naar Europa. Ondertussen worden hiervoor twee Airbus A340-300 toestellen, gehuurd bij Air France, ingezet.

Air Madagascar vliegt op de volgende binnenlandse bestemmingen: Ambatomainty, Ankavandra, Antalaha, Antananarivo, Antsalova, Antsiranana, Antsohihy, Belo, Besalampy, Farafangana, Fianarantsoa, Fort Dauphin at Tolagnaro, Maintirano, Majunga, Manakara, Mananjary, Mandritsara, Manja, Maroantsetra, Morafenobe, Morombe, Morondava, Nosy Be, Sambava, Soalala, Ste Marie, Toamasina, Tambohorano, Tsaratanana, Tsiroanomandidy, en Tulear.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Rode Vari in Madoala National Park
Vanaf €1.247

per persoon

Masoala Trekking

Een 8-daagse tour door onder andere dorpen met vanille-, koffie- en kruidnagelplantages. Fantastische reis voor de natuurliefhebber die niet alleen...

Lees meerOfferte aanvragen

Lemuren
Vanaf € 2.860

per persoon

Mensen en lemuren

Een bijzondere 17-daagse reis onder begeleiding van Klaus Heimer. Met bezoeken aan bijzondere nationale parken en kleine reservaten waarbij u in...

Lees meerOfferte aanvragen

Fretkat
Vanaf € 981

per persoon

Het Noorden van Madagaskar

Deze rondreis van 8 dagen gaat van Diego Suarez naar Nosy Be. Tijdens deze tour ontdek je de schilderachtige schoonheid van de drie baaien in de...

Lees meerOfferte aanvragen

Ste Marie
Vanaf € 2.316

per persoon

Veelzijdig Madagaskar

Tijdens deze 16-daagse reis brengt u een bezoek aan het pittoreske Isalo National Park en het bergregenwoud National Park Ranomafana.

Lees meerOfferte aanvragen

Baobabbomen
Vanaf € 2.861

per persoon

Ontdek de Magie

Een 19-daagse rondreis langs de Tsingy van Bemaraha en Allée des Baobabs. Naast bezoeken aan nationale parken zijn er ook dagen om te genieten op het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.