Het Noorden van Madagaskar

Het Noorden van Madagaskar2018-12-14T08:45:45+01:00
  • 8 dagen privérondreis van Diego Suarez naar Nosy Be
  • Engels- of Franstalige chauffeur
  • Mogelijke strandverlenging op Nosy Be
  • Vanaf; € 1.196 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

8-daagse rondreis van/naar Antananarivo

Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de schilderachtige schoonheid van de drie baaien in de omgeving van Diego Suarez, het nationale park Montagne d’Ambre en Ankarana alsook het kustdorp Ankify aan de noordwestkust.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Diego Suarez.
Ontvangst op de luchthaven en stadsrondrit. Aansluitend transfer naar uw hotel.
3 overnachtingen Suarez Hotel (STD) of Allamanda (STD Plus).

Dag 2: Diego Suarez (ontbijt/lunch).
Na het ontbijt maakt u een excursie naar de 3 baaien: Baie de Dunes, Baie de Sakalava en Baie de Pigeon met aansluitend picknick. Daarna terug naar het hotel, de rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 3: Diego Suarez (ontbijt/lunch).
Na het ontbijt excursie naar het ´Windsor Castle´. Dit is een voormalige wachtpost, gelegen op de top van een rotsachtige kaap. Vanaf daar kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de baai van Diego en de Straat Mozambique. Onderweg geniet u een picknicklunch.

Dag 4: Diego Suarez – Montagne d’Ambre (ontbijt/lunch).
Na het ontbijt rit naar het nationale park ´Montagne d’Ambre´. Hier kunt u kennismaken met diverse lemuursoorten en een veelzijdige plantenwereld. Na het inchecken in uw hotel maakt u nog een wandeling in het park incl. picknick.
Overnachting Nature Lodge (STD) of Domaine de Fontenay (STD Plus).

Code 33302

Inclusief
Transfers in Diego Suarez en Nosy Be, vermelde overnachtingen, accommodatie op basis van de gekozen categorie met vermelde maaltijden, Engels- of Franstalige chauffeur van Diego tot Ankify, entreegelden nationale parken, boottocht Ankify – Nosy Be, het vervoer per 4×4.

Exclusief
Alle vluchten, overige maaltijden en drankjes, fooien, persoonlijke uitgaven.

Reisdata
Dagelijks (afhankelijk van vluchten)

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Opmerkingen
Prijzen voor alleenreizenden op aanvraag. De Tsingy Rouge kunnen in de regentijd van december tot maart niet worden bezocht.

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
01.11.18 – 31.10.19:
Standard: 1.196 Euro
Standard Plus: 1.437 Euro

Dag 5: Montagne d’Ambre – Ankarana (ontbijt/lunch).
Na het ontbijt rit naar Ankarana, een gedeeltelijk door UNESCO beschermd natuurreservaat. Onderweg bezoek aan de Tsingy Rouge: prachtig geërodeerde formaties van zacht rood zandsteen. Na aankomst heeft u de mogelijkheid om een eerste bezoek te brengen aan het reservaat.
2 overnachtingen Relais de l’Ankarana (STD) of Iharana Bushcamp (STD Plus incl. halfpension).

Dag 6: Ankarana (ontbijt/lunch).
Een hele dag om van dit park te genieten met ’s middags een picknicklunch. In Ankarana vindt u de grootste aantal lemuren, evenals een aantal grotten met vleermuizen, stalactieten en stalagmieten.

Dag 7: Ankarana – Ankify (ontbijt).
Na het ontbijt rijdt u naar Ankify, een klein dorp aan de oceaan. De rest van de dag is ter vrije besteding aan het prachtige strand.
Overnachting Baobab (STD en STD Plus).

Dag 8: Ankify – Nosy Be.
Transfer per boot naar het eiland Nosy Be. Hier kiest u voor een strandverlenging in één van de leuke resorts of transfer naar de luchthaven voor uw terugreis.

Andere rondreizen die we aanbieden in Madagaskar zijn:

Reisaanbiedingen voor Madagaskar (t117)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Madagaskar is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, guesthouses en lodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het Noorden van Madagaskar

Vanaf 1.196 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het Noorden van Madagaskar

8-daagse rondreis van/naar Antananarivo
Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de nationale parken van Montagne d’Ambre en Ankarana en het eiland Nosy Be.
meer informatie

Ontdek de Magie

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek de Magie

18-daagse rondreis om het eiland per boot, auto en trein te ontdekken
Rit naar het westen naar Miandrivazo, waar de drie-daagse boottocht over de Tsiribihina rivier begint. Avontuurlijke reis naar de Tsingy van Bemaraha en de beroemde Baobab Allee. Vlucht naar het droge zuiden om te genieten van een paar gezellige dagen op het strand. Vervolgens treinreis naar het binnenland aan de oostkust en een bezoek aan een nationale parken.
meer informatie

Veelzijdig Madagaskar

Vanaf 2.914 Euro p.p. – exclusief vluchten

Veelzijdig Madagaskar

15-daagse reis om het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan te ervaren
Tijdens deze rondreis met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig) reist u door het zuiden en het oosten van het eiland en bezoekt u de nationale parken Ranomafana en Isalo. De reis wordt afgesloten met een strandverlenging op Ile St. Marie.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan