×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Zuidwesten

Het zuidwesten van Madagaskar wordt gekenmerkt door een warm en droog klimaat. Hoe verder u naar het zuiden gaat, des te droger en ruiger wordt het landschap. De vegetatie en het landschap nemen hierbij soms onverwachte vormen aan. U ziet er bossen van baobabs en bush van vetplanten. Maar ook eindeloze ongerepte stranden van wit zand geflankeerd met duinen en een turquoise zee. U ziet er wetlands met mangrove bossen, die een schuilplaats en broedgebied zijn van watervogels.

Het zuidwesten van Madagaskar is het armste deel van het eiland. Maar tegelijkertijd is het een mystieke en fascinerende streek, rijk aan cultuur en traditie. In het zuiden schijnt de zon 365 dagen per jaar. Ondanks de hitte vindt u er paradoxaal genoeg een groene natuur, vooral vanwege de vetplanten, de baobabs en de andere planten, die zich wonderbaarlijk hebben aangepast aan deze dorre omgeving. Het is een omgeving waar u een diep gevoel van respect voor het aanpassingsvermogen van de natuur krijgt.

Vanwege het gebrek aan verharde wegen, de natuurlijke wildernis en de schaarse bevolking vormt dit gebied ideale omgeving voor avontuur en ontdekking. Hoogtepunten voor de bezoeker in dit gebied zijn het nationale park van Ankarafantsika, de grotten van Anjohibe, de Betsiboka rivier, het nationale park van Namoroko, de idyllische Bai de Baly, het nationale park van Bemaraha, de Tsiribihina rivier, de bossen van baobabs en cactussen, het natuurreservaat van Tampoketsa Analamaintso, Lac de Kinkony en Lac Ihotry.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Rode Vari in Madoala National Park
Vanaf €1.247

per persoon

Masoala Trekking

Een 8-daagse tour door onder andere dorpen met vanille-, koffie- en kruidnagelplantages. Fantastische reis voor de natuurliefhebber die niet alleen...

Lees meerOfferte aanvragen

Lemuren
Vanaf € 2.860

per persoon

Mensen en lemuren

Een bijzondere 17-daagse reis onder begeleiding van Klaus Heimer. Met bezoeken aan bijzondere nationale parken en kleine reservaten waarbij u in...

Lees meerOfferte aanvragen

Fretkat
Vanaf € 981

per persoon

Het Noorden van Madagaskar

Deze rondreis van 8 dagen gaat van Diego Suarez naar Nosy Be. Tijdens deze tour ontdek je de schilderachtige schoonheid van de drie baaien in de...

Lees meerOfferte aanvragen

Ste Marie
Vanaf € 2.316

per persoon

Veelzijdig Madagaskar

Tijdens deze 16-daagse reis brengt u een bezoek aan het pittoreske Isalo National Park en het bergregenwoud National Park Ranomafana.

Lees meerOfferte aanvragen

Baobabbomen
Vanaf € 2.861

per persoon

Ontdek de Magie

Een 19-daagse rondreis langs de Tsingy van Bemaraha en Allée des Baobabs. Naast bezoeken aan nationale parken zijn er ook dagen om te genieten op het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.