Binnenlandse vluchten in Malawi

///Binnenlandse vluchten in Malawi
Binnenlandse vluchten in Malawi2017-07-12T14:03:24+00:00

U kunt niet rechtstreeks van Amsterdam naar Malawi vliegen. Meestal wordt eerst naar Johannesburg en daarna naar Lilongwe en Blantyre gevlogen. Er zijn regelmatige regionale vluchten tussen Malawi en Zuid-Afrika en Zambia. Ook zijn er regelmatig binnenlandse vluchten.

Lilongwe Airport
De luchthaven van Lilongwe (Kamuzu International Airport) ligt in Lilongwe, de hoofdstad van Malawi. Het vliegveld is in 1977 gebouwd door de Nello L. Teer Company. Het vliegveld van Lilongwe ligt 1,230 meter boven de zeespiegel en heeft 1 baan.

Blantyre Airport
Blantyre Airport is een vliegveld dat 16 kilometer buiten Blantyre ligt. Blantyre is de grootste stad van Malawi. Het vliegveld ligt op 779 meter boven zeespiegel. Het vliegveld heeft twee geasfalteerde banen.

Bagage op binnenlandse vluchten
Bij alle vliegsafari’s en vluchten met propellervliegtuigjes is maximaal 20 kg (inclusief handbagage en fototas) per persoon toegestaan. Uitsluitend lichte reistassen worden in deze kleine vliegtuigjes toegelaten (geen grote harde koffers).

Binnenlandse vluchten in Malawi

Wat klanten zeggen (t101)

Wij bieden naast binnenlandse vluchten in Malawi de volgende reisonderdelen aan:

Reisaanbiedingen voor Malawi (t94)

Onbekende nationale parken

Vanaf 3.074 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekende nationale parken

15 dagen autorondreis door Malawi & Zambia
Deze autorondreis neemt u mee naar het noorden van Malawi tot in het afgelegen Nyika National Park. Er wordt ook een verlenging gemaakt naar het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens de autorondreis verkent u wonderschone, maar minder bekende, kleine nationale parken. U gaat op safari en geniet van het Afrikaanse landschap.
meer informatie

Malawi en Zambia Explorer

Vanaf 3.879 Euro p.p. – exclusief vluchten

Malawi en Zambia Explorer

15 of 22 dagen begeleide reis in kleine groep
Ontdek het warme hart van Afrika en het South Luangwa NP in Zambia. De veelzijdigheid van Malawi met de bergen, plateaus en het kolossale Lake Malawi en de rijke cultuur zullen u zeker aangenaam verrassen. In Zambia zult u versteld staan van de prachtige nationale parken en de ongelooflijk veelzijdige fauna.
meer informatie

Bergen, safari, strand en couleur locale

Vanaf 2.460 Euro p.p. – exclusief vluchten

Bergen, safari, strand en couleur locale

13 dagen autorondreis van/naar Lilongwe
Deze autorondreis brengt u door het zuiden en midden van Malawi. Zo kunt u ten volle genieten van het warme hart van Afrika. Deze bestemming is bekend vanwege haar vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en de kleine, authentieke dorpjes met verscheidene lokale markten.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan