Groepsreizen in Malawi

Groepsreizen in Malawi2017-07-12T14:08:16+00:00

Malawi is een minder bekend land in Afrika, maar Malawi is een ideale bestemming voor individuele reizigers en liefhebbers van groepsreizen. Ontdek de mooiste gebieden van Malawi tijdens een groepsreis. In Malawi zijn prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden te bewonderen. Onze groepsreizen in Malawi zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens. Ervaar de hoogtepunten van Malawi in een groep met een mogelijkheid tot een uitstap naar Zambia!

Malawi staat bekend als het “warme hart van Afrika”, een eigenschap die de lokale bevolking met hartelijkheid vervult! Ondanks de enorme armoede zal u hier steeds begroet worden met een uitbundige glimlach. Cultuur, wildlife safari’s en een tropisch strand maken Malawi tot een bijzondere safari bestemming.

Volgens ons is Malawi één van de mooiste vakantiebestemmingen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het westen van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van natuurgebieden langs het Lake Malawi en in het binnenland. In het zuiden ligt het beroemde Zomba Plateau. Lake Malawi is één van de grootste zoetwatermeren ter Wereld en heeft een grote diversiteit aan cycladen (aquarium vissen). Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Malawi geen massatoerisme te ontwikkelen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis!

Groepsreizen in Malawi

Wat klanten zeggen (t101)

Wij bieden de volgende rondreizen aan in Malawi:

Reisaanbiedingen voor Malawi (t94)

Onbekende nationale parken

Vanaf 3.074 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekende nationale parken

15 dagen autorondreis door Malawi & Zambia
Deze autorondreis neemt u mee naar het noorden van Malawi tot in het afgelegen Nyika National Park. Er wordt ook een verlenging gemaakt naar het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens de autorondreis verkent u wonderschone, maar minder bekende, kleine nationale parken. U gaat op safari en geniet van het Afrikaanse landschap.
meer informatie

Malawi en Zambia Explorer

Vanaf 3.879 Euro p.p. – exclusief vluchten

Malawi en Zambia Explorer

15 of 22 dagen begeleide reis in kleine groep
Ontdek het warme hart van Afrika en het South Luangwa NP in Zambia. De veelzijdigheid van Malawi met de bergen, plateaus en het kolossale Lake Malawi en de rijke cultuur zullen u zeker aangenaam verrassen. In Zambia zult u versteld staan van de prachtige nationale parken en de ongelooflijk veelzijdige fauna.
meer informatie

Bergen, safari, strand en couleur locale

Vanaf 2.460 Euro p.p. – exclusief vluchten

Bergen, safari, strand en couleur locale

13 dagen autorondreis van/naar Lilongwe
Deze autorondreis brengt u door het zuiden en midden van Malawi. Zo kunt u ten volle genieten van het warme hart van Afrika. Deze bestemming is bekend vanwege haar vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en de kleine, authentieke dorpjes met verscheidene lokale markten.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan