×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Liwonde National Park

Liwonde National Park | Groepsreizen in Malawi

Oversteek van de rivier bij Liwonde National Park

Oversteek van de rivier bij Liwonde National Park | Groepsreizen in Malawi

Bua River Lodge

Bua River Lodge | Groepsreizen in Malawi

Groepsreizen in Malawi

Malawi is een minder bekend land in Afrika, maar Malawi is een ideale bestemming voor individuele reizigers en liefhebbers van groepsreizen. Ontdek de mooiste gebieden van Malawi tijdens een groepsreis. In Malawi zijn prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden te bewonderen. Onze groepsreizen in Malawi zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens. Ervaar de hoogtepunten van Malawi in een groep met een mogelijkheid tot een uitstap naar Zambia!

Malawi staat bekend als het “warme hart van Afrika”, een eigenschap die de lokale bevolking met hartelijkheid vervult! Ondanks de enorme armoede zal u hier steeds begroet worden met een uitbundige glimlach. Cultuur, wildlife safari’s en een tropisch strand maken Malawi tot een bijzondere safari bestemming.

Volgens ons is Malawi één van de mooiste vakantiebestemmingen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het westen van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van natuurgebieden langs het Lake Malawi en in het binnenland. In het zuiden ligt het beroemde Zomba Plateau. Lake Malawi is één van de grootste zoetwatermeren ter Wereld en heeft een grote diversiteit aan cycladen (aquarium vissen). Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Malawi geen massatoerisme te ontwikkelen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis!Groepsreizen in Malawi

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Malawi Lake
Vanaf € 2.695

per persoon

Malawi en Zambia Explorer

Deze 22 dagen durende reis combineert prachtige landschappen in Zambia met de rijke culturen in Malawi.

Lees meerOfferte aanvragen

Mulanje Berg
Vanaf € 2.633

per persoon

Bergen, safari, strand en couleur locale

Een 13-daagse autorondreis die u meeneemt door het zuiden en midden van Malawi. Malawi staat bekend om haar vriendelijke bevolking, prachtige natuur...

Lees meerOfferte aanvragen

Nyika National Park
Vanaf € 3.554

per persoon

Onbekende nationale parken

Deze 15-daagse rondreis laat u kennis maken met het noorden van Malawi en het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens deze reis staat het...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.