×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Zilwa Attitude

Ontspannen en ongedwongen – dat zijn de beste woorden om Zilwa Attitude te beschrijven. Op typisch Mauritiaanse wijze wordt moderne architectuur gecombineerd met de atmosfeer van rustieke strandbungalows. (ID: 131196)

Resort

De huisjes liggen in de vorm van een halve cirkel rond het fraaie strand en bieden uitzicht op de privé-eilandjes Gran Zil en Ti Zil, die tot het hotel behoren. Geniet van een dag aan het strand en vervolgens van een barbecue, of ga lekker zwemmen in 1 van de 4 zwembaden. Na een dag tennissen of zwemmen kunt u tijdens een massage in de Vilaz Masaz Spa ontspannen. Sluit de dag af met een aperitief en culinair genot in 1 van de 5 restaurants. Dit prachtige resort biedt de optimale omstandigheden voor een relaxed en familiair verblijf in een droomomgeving.

Ligging

het hotel ligt aan meerdere baaien aan de noordkust van het eiland. Grand Baie ligt met zijn shopping & entertainment mogelijkheden op ca. 12 km. De luchthaven op ca. 80 km.

Accommodatie

de 214 kamers zijn modern ingericht en uitgerust met het comfort van een 4*-hotel. Elk type kamer is ten minste 35 m² groot.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid