×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Long Beach

Long Beach | Oostkust

Strandbar, Long Beach

Strandbar, Long Beach | Oostkust

Oostkust

De oostkust van Mauritius wordt wel "The Jewel in the Mauritius’ Crown" genoemd. De prachtige turkoize lagunes, paradijselijke eilanden en schitterende stranden hebben grote aantrekkingskracht op bezoekers uit de hele wereld.

Gelegen tussen de bergen en de zee , is het oosten gekenmerkt door charmante dorpjes met poëtische namen als Petite Julie , Mare d’ Australie en Reine Victoria . Het speelt ook de thuisbasis van enkele van de beste stranden van het land , met inbegrip van Belle Mare , waar wil je uren doorbrengen in de zon , roemen in de ogen van de lange strook van wit zand .

Grand River South East

De monding van de Grand River is populair bij bezoekers en locals, om te genieten tijdens het varen door de lagune en langs de eilanden, zwemmen en duiken onder de waterval of een picknick op de oevers. Uitstapjes naar deze populaire plek kunnen worden georganiseerd vanuit het dorp Trou d’Eau Douce.

Victoria 1840 , Trou d’Eau Douce

Victoria 1840 is een oude suikerriet fabriek, die is omgebouwd tot een fantastisch museum voor hedendaagse kunst. Er is ook uitstekend restaurant gevestigd.

Stranden

De oostkust van Mauritius staat bekend om haar prachtige zandstranden, die zich uitstrekken van Belle Mare tot Trou d’Eau Douce. De zacht glooiende zandpaden langs deze prachtige kustlijn worden vaak gebruikt door joggers. Heerlijk genieten van de spectaculaire omgeving, de stranden aan deze kant van het eiland zijn immers de mooiste van Mauritius.

De hotels aan de zuidoostkust bieden, naast de goede strandmogelijkheden, veel faciliteiten voor de watersport- en/of golfliefhebbers. Voor de kust ligt Ile aux Cerfs waar u per boot heen kunt reizen voor een onbezorgd dagje luieren en/of snorkelen.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Kruger National Park
Vanaf € 2.820

per persoon

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Tijdens deze 20 dagen durende reis worden de flora en fauna van Zuid-Afrika gecombineerd met de eindeloze stranden van Mauritius.

Lees meerOfferte aanvragen

Giraffe, Amboseli National Park

Combinatiereis Kenia & Mauritius

Een fantastische mogelijkheid om tijdens een begeleide rondreis de veelzijdige dierenwereld in de nationale parken van Kenia te combineren met de...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.