Oostkust

Oostkust2017-07-12T14:53:13+01:00

De oostkust van Mauritius wordt wel “The Jewel in the Mauritius’ Crown” genoemd. De prachtige turkoize lagunes, paradijselijke eilanden en schitterende stranden hebben grote aantrekkingskracht op bezoekers uit de hele wereld.

Gelegen tussen de bergen en de zee , is het oosten gekenmerkt door charmante dorpjes met poëtische namen als Petite Julie , Mare d’ Australie en Reine Victoria . Het speelt ook de thuisbasis van enkele van de beste stranden van het land , met inbegrip van Belle Mare , waar wil je uren doorbrengen in de zon , roemen in de ogen van de lange strook van wit zand .

Grand River South East
De monding van de Grand River is populair bij bezoekers en locals, om te genieten tijdens het varen door de lagune en langs de eilanden, zwemmen en duiken onder de waterval of een picknick op de oevers. Uitstapjes naar deze populaire plek kunnen worden georganiseerd vanuit het dorp Trou d’Eau Douce .

Victoria 1840 , Trou d’Eau Douce
Victoria 1840 is een oude suikerriet fabriek, die is omgebouwd tot een fantastisch museum voor hedendaagse kunst. Er is ook uitstekend restaurant gevestigd.

Stranden
De oostkust van Mauritius staat bekend om haar prachtige zandstranden, die zich uitstrekken van Belle Mare tot Trou d’Eau Douce. De zacht glooiende zandpaden langs deze prachtige kustlijn worden vaak gebruikt door joggers. Heerlijk genieten van de spectaculaire omgeving, de stranden aan deze kant van het eiland zijn immers de mooiste van Mauritius.

De hotels aan de zuidoostkust bieden, naast de goede strandmogelijkheden, veel faciliteiten voor de watersport- en/of golfliefhebbers. Voor de kust ligt Ile aux Cerfs waar u per boot heen kunt reizen voor een onbezorgd dagje luieren en/of snorkelen.

De volgende guesthouses, hotels en resorts liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t108)

Reisaanbiedingen voor Mauritius (t114)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Mauritius is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Combinatiereis La Réunion & Mauritius

Vanaf 950 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Combinatiereis La Réunion & Mauritius

9-daagse rondreis La Réunion met Mauritius
Tijdens deze combinatie rondreis ervaart u de hoogtepunten van de eilanden in de Indische Oceaan. Het vulkanische eiland La Réunion en Mauritius met prachtige witte zandstranden en de turkooizen zee.
meer informatie

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Vanaf 2.820 Euro p.p. – exclusief vluchten

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

20 daagse autorondreis Zuid-Afrika & Mauritius
Rondreis per huurauto met bezoek aan wildreservaten van Zuid-Afrika. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen. Hierna genieten in Mauritius.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan