×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Seasense Boutique Hotel & Spa

Hotel aan een van de mooiste stranden van het eiland. Lichte kleuren en lokale houtsoorten bepalen de mix van modern design en ontspannen luxe. Dit is een paradijs voor een relaxte vakantie onder de palmbomen! (ID: 130534)

Resort

Reeds wanneer u de lobby binnenkomt, merkt u als gast het opgewekte tropische levensgevoel dat hier gepaard gaat met luxe en exotisme. Het Seasense Boutique Hotel & Spa zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoen, of u hier gewoon op vakantie bent, op honeymoon komt, of hier een trouw op het paradijselijk strand plant. Drie restaurants met verse eilandkeuken, twee bars, een wellness en een omvangrijk sportaanbod wachten hier op u. Dit resort is voorbehouden voor volwassenen.

Ligging

rustig gelegen aan de oostkust van Mauritius, nabij Belle Mare. Het stadje Trou d’Eau ligt op ca. 3 km, de luchthaven op ca. 40 km en de hoofdstad Port Louis op ca. 50 km.

Accommodatie

de 59 kamers van het hotel zijn tussen 36 en 110 m² groot. Elke kamer heeft zeezicht, balkon of terras en is zeer comfortabel ingericht.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Seasense Boutique Hotel & Spa