Reisonderdelen op Mauritius

//Reisonderdelen op Mauritius
Reisonderdelen op Mauritius2017-07-12T14:32:44+01:00

Mauritius kan het hele jaar door bezocht worden.

Mauritius is een paradijselijk eiland in de Indische Oceaan, gelegen op bijna 900 km ten oosten van Madagaskar en op 3000 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Mauritius en haar omliggende eilandjes vormen een onafhankelijke staat en zijn van vulkanische oorsprong, maar de vulkanen zijn al 10 000 jaar uitgedoofd. Stille getuigen hiervan zijn de vele kratermeren en de vulkanische stenen die over het oppervlak verspreid liggen.

Accommodaties
Het aanbod aan accommodatie op Mauritius varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op Mauritius een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s
Mauritius kunt u prima zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is redelijk goed – de wegen zijn goed onderhouden en zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste kruisingen en in de bebouwde kom verlicht. In Mauritius wordt rechts gereden. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Reisonderdelen op Mauritius
We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Mauritius!

Reisonderdelen op Mauritius

Wat klanten zeggen (t108)

In algemene zin bieden we u in Mauritius de volgende reisonderdelen aan:

Reisaanbiedingen voor Reunion (t116)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Reunion is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Eiland van contrasten

Vanaf 1.425 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Eiland van contrasten

15-daagse individuele rondreis met strandvakantie van/naar St.Denis
La Réunion, het eiland met duizend gezichten, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een bonte bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn.
meer informatie

Familieavontuur op La Réunion

Vanaf 1.489 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Familieavontuur op La Réunion

12-daagse autorondreis van/naar Saint-Denis
Maak samen met uw familie kennis met het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Heerlijk eten, mooie natuur en relaxen aan het strand.
Vmeer informatie

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Vanaf 1.532 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

12 Daagse Wandelreis – De doorkruising

Te voet met transport backup het eiland verkennen
U wandelt op individuele basis dwars over La Réunion, waarbij u kunt genieten van het prachtig ongerepte landschap, om vervolgens te relaxen aan het strand. Aktief en heerlijk genieten van lekker eten en strand.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan