Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

///Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius
Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius2018-12-12T16:34:01+01:00
  • 18 dagen rondreis met strandverlenging
  • Verblijf in Kaapstad inclusief excursies
  • Autorondreis Panoramaroute & Krugerpark
  • Ontspannen en prachtige stranden op Mauritius
  • Vanaf; € 2.820 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Zuid-Afrika & Mauritius – 20 dagen

Ontdek de prachtige nationale parken van Zuid-Afrika en de diversiteit aan flora en fauna. Hierna geniet u van een aantal heerlijke dagen op de eindeloze stranden van Mauritius.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kaapstad.
Na aankomst in Kaapstad wordt u persoonlijk opgewacht voor een transfer naar uw hotel.
4 overnachtingen Cape Riviera Guesthouse.

Dag 2: Kaapstad (ontbijt).
Tijdens een halve dagexcursie door de stad ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Kaapstad. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 3: Kaapstad – Kaap de Goede Hoop (ontbijt).
Vandaag brengt u tijdens een excursie een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en verkent u het prachtige en schilderachtige Kaapse Schiereiland.

Dag 4: Kaapstad – Wijngebied (ontbijt).
Tijdens een dagexcursie gaat u naar het achterland van Kaapstad met de beroemde wijngaarden. Een bezoek aan een wijnkelder staat op het programma en u krijgt uitleg over de verschillende soorten wijn. Natuurlijk kunt u ze ook proeven!

Dag 5: Kaapstad – Nelspruit – Sabie (ontbijt) ca. 80km.
’s Ochtends transfer naar de luchthaven. Vlucht naar Kruger Mpumalanga (niet inbegrepen) waar u uw huurauto ophaalt en vanwaar u naar Sabie rijdt. De komende dagen reist u met uw huurauto. De overnachtingen zijn gereserveerd en u krijgt een gedetailleerde routebeschrijving mee.
2 overnachtingen Perry´s Bridge Hollow.

kaart combinatiereis zuid-afrika en mauritius

Inclusief
Vermelde overnachtingen en maaltijden, transfers, excursies vanuit Kaapstad, Europcar huurauto (categorie D) met Classic Plus verzekering, zonder eigen risico, safari’s in het Motswari Private GR.

Exclusief
Alle vluchten, overige maaltijden, drankjes, entreegelden, fooien en persoonlijke uitgaven.

Let op:
U dient minimaal 31 dagen voor vertrek te boeken. Boekt u korter voor vertrek, dan vervallen de vroegboekkorting voor huurauto en Le Cannonnier, en geldt er een toeslag.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.
01.11.18 – 30.11.18: 3.289 Euro
01.12.18 – 21.12.18: 3.313 Euro
07.01.19 – 30.04.19: 3.373 Euro
01.05.19 – 31.05.19: 2.858 Euro
01.06.19 – 30.06.19: 2.820 Euro
01.07.19 – 30.09.19: 3.081 Euro
01.10.19 – 31.10.19: 3.391 Euro

Dag 6: Sabie
Vandaag verkent u de Panoramaroute met de eigen wagen. Een regio met indrukwekkende canyons, watervallen, bergen en spectaculaire uitzichten. God’s Window, Bourke’s Luck Potholes en de Blyde River Canyon zijn aanraders!

Dag 7: Sabie – Krugerpark (ontbijt) ca. 80 km.
Na een stevig ontbijt rijdt u naar het wereldberoemde Krugerpark. Hier gaat u op eigen houtje op zoek naar de Big Five in het zuidelijke deel van het park. Het Krugerpark heeft een zeer goede infrastructuur en bij de verschillende waterpoelen heeft u de mogelijkheid om dieren te observeren.
Overnachting Skukuza restcamp in het Krugerpark.

Dag 8: Krugerpark – Timbavati GR (halfpension) ca. 170 km.
Na het ontbijt rijdt u naar het Motswari Game Reserve. De komende 2 dagen gaat u mee op begeleide safari´s in dit privéwildreservaat. Motswari ligt in het noordelijke deel van het Timbavati GR, vrij grenzend aan het Krugerpark.
2 overnachtingen Motswari GR.

Dag 9: Timbavati GR (volpension).
Motswari heeft een overvloed aan wilde dieren en zeer toegewijde en ervaren rangers. Ook vandaag heeft u de kans het reservaat tijdens safari´s te ontdekken. Verheugt u zich op een uitzonderlijk diverse fauna en flora.

Dag 10: Timbavati GR – Ohrigstad (ontbijt) ca. 160 km.
Vandaag laat u na een ochtendsafari de dieren achter u en rijdt u naar Ohrigstad, langs een mooie weg en de Blyde River Canyon. U kan genieten aan het zwembad of een mooie wandeling maken.
Overnachting Iketla Lodge.

Dag 11: Ohrigstad – Johannesburg (ontbijt) ca. 360 km.
Na het ontbijt verlaat u de Panoramaroute en rijdt u terug naar Johannesburg. Laat in de middag bereikt u uw accommodatie vlakbij de luchthaven. Hier levert u uw huurauto in.
Overnachting The Safari Club.

Dag 12: Johannesburg – Mauritius (ontbijt).
Vroeg in de ochtend transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Mauritius (vlucht niet inbegrepen). Na aankomst op Mauritius wordt u welkom geheten en volgt een transfer naar uw strandhotel.
6 overnachtingen Zilwa Attitude (Superior Sea View).

Dag 13-17 Mauritius (halfpension).
Ontspan op het prachtige strand en geniet van alle comfort dat uw hotel te bieden heeft. Beachcomber Le Cannonier ligt op het schiereiland Pointe aux Cannoniers en wordt aan 3 kanten omgeven door prachtige, langzaam aflopende stranden. Het ruime resort biedt veel (water)sportactiviteiten.

Dag 18: Mauritius (ontbijt).
Geniet van de laatste momenten op het paradijs. In de loop van de dag transfer naar de luchthaven.

Op aanvraag kunnen wij ook andere hotels op Mauritius als verlengingsprogramma voor u boeken.

Andere autorondreizen die we aanbieden op Mauritius zijn:

Reisaanbiedingen voor Mauritius (t114)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Mauritius is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels en resorts combineren met autohuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Combinatiereis La Réunion & Mauritius

Vanaf 950 Euro p.p. – exclusief internat. vluchten

Combinatiereis La Réunion & Mauritius

9-daagse rondreis La Réunion met Mauritius
Tijdens deze combinatie rondreis ervaart u de hoogtepunten van de eilanden in de Indische Oceaan. Het vulkanische eiland La Réunion en Mauritius met prachtige witte zandstranden en de turkooizen zee.
meer informatie

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Vanaf 2.820 Euro p.p. – exclusief vluchten

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

20 daagse autorondreis Zuid-Afrika & Mauritius
Rondreis per huurauto met bezoek aan wildreservaten van Zuid-Afrika. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen. Hierna genieten in Mauritius.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan