×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Lugenda Wilderness Camp

Niassa Wildreservat

Geniet van de vriendelijke sfeer in de ongerepte wildernis, een geweldige tip voor echte wildliefhebbers. Lid van de Rani Resorts Groep.

Ligging

In het noorden van Mozambique, in een privéconcessie (ca. 42.000 km²) van het enorme Niassa wildreservaat. Dit is een nog zeer ongerept wildreservaat, waar verschillende diersoorten leven. Het kamp ligt aan de oever van de Lugenda rivier. De ronde eilandbergen bieden een bijzondere achtergrond.

Camp

Het Niassa GR is enorm en groter dan het Krugerpark. Ook is het bijna onaangetast en authentiek. Er zijn veel verschillende en zeldzame diersoorten te vinden, het wild is echter vrij schuw en niet altijd makkelijk te vinden. Het camp is niet omheind en het wild kan de hele dag binnenkomen. Er is een open lounge met eetgedeelte, bar met uitzicht op de meestal droge Lugenda rivier, een terras in de schaduw van de bomen en een boma voor een typisch Afrikaans diner. In de rivier kunt u veilig zwemmen. Gratis wifi in het hoofdgebouw. Optionele activiteiten: dag- en nachtsafari’s in een open terreinwagen. Ook begeleide wandelingen en kanotochten op de Lugenda Rivier zijn mogelijk (zeer geschikt voor vogelobservatie).

Accommodatie

8 ruime, luxueuze safaritenten op ca. 40 m van de rivier. Alle met een klein terras en uitzicht op de rivieroever, eigen badkamer, ventilator, muskietennet, haardroger en kluisje.

Inclusief

Overnachting, volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes en ´flying-doctors´ verzekering.

Exclusief

Transfers van/naar de luchthaven van Pemba, entreegelden nationaal park, persoonlijke uitgaven zoals overige drankjes, fooien en optionele activiteiten.

Opmerking

5=4 (Geldig: 01.11.13-31.12.13 & 01.04.14-31.12.14).

Gesloten tijdens het regenseizoen: 01.01-30.04.

Vluchttransfer prijzen zijn geldig tot 31.03.2015, overige tarieven zijn op het moment van publicatie (augustus 2014) nog niet bekend.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Gorongosa National Park
€ 2.870

per persoon

Blyde River Canyon
€ 2.317

per persoon

Rhino Post Safari Lodge
€ 2.146

per persoon

Vakantie Mozambique

Bush & Beach

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.