Lugenda Wilderness Camp

Lugenda Wilderness Camp2017-07-12T15:09:15+01:00

Niassa Wildreservat

Geniet van de vriendelijke sfeer in de ongerepte wildernis, een geweldige tip voor echte wildliefhebbers. Lid van de Rani Resorts Groep.

Ligging
In het noorden van Mozambique, in een privéconcessie (ca. 42.000 km²) van het enorme Niassa wildreservaat. Dit is een nog zeer ongerept wildreservaat, waar verschillende diersoorten leven. Het kamp ligt aan de oever van de Lugenda rivier. De ronde eilandbergen bieden een bijzondere achtergrond.

Camp
Het Niassa GR is enorm en groter dan het Krugerpark. Ook is het bijna onaangetast en authentiek. Er zijn veel verschillende en zeldzame diersoorten te vinden, het wild is echter vrij schuw en niet altijd makkelijk te vinden. Het camp is niet omheind en het wild kan de hele dag binnenkomen. Er is een open lounge met eetgedeelte, bar met uitzicht op de meestal droge Lugenda rivier, een terras in de schaduw van de bomen en een boma voor een typisch Afrikaans diner. In de rivier kunt u veilig zwemmen. Gratis wifi in het hoofdgebouw. Optionele activiteiten: dag- en nachtsafari’s in een open terreinwagen. Ook begeleide wandelingen en kanotochten op de Lugenda Rivier zijn mogelijk (zeer geschikt voor vogelobservatie).

Accommodatie
8 ruime, luxueuze safaritenten op ca. 40 m van de rivier. Alle met een klein terras en uitzicht op de rivieroever, eigen badkamer, ventilator, muskietennet, haardroger en kluisje.

Inclusief
Overnachting, volpension, safari-activiteiten, lokale drankjes en ´flying-doctors´ verzekering.

Exclusief
Transfers van/naar de luchthaven van Pemba, entreegelden nationaal park, persoonlijke uitgaven zoals overige drankjes, fooien en optionele activiteiten.

Opmerking
5=4 (Geldig: 01.11.13-31.12.13 & 01.04.14-31.12.14).
Gesloten tijdens het regenseizoen: 01.01-30.04.
Vluchttransfer prijzen zijn geldig tot 31.03.2015, overige tarieven zijn op het moment van publicatie (augustus 2014) nog niet bekend.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Mozambique. In Mozambique vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Mozambique (t95)

Ontdek het zuiden van Mozambique

Vanaf 2.870 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek het zuiden van Mozambique

16 dagen autorondreis van/naar Maputo
De voormalige Portugese kolonie heeft, na een lange burgeroorlog sinds het midden van de jaren negentig, een plaats terug op de toeristische kaart veroverd. De Zuid-Afrikanen kennen hun buurland al goed en zijn dol op de mooie stranden.
meer informatie

Onbekend Mozambique

Vanaf 1.055 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Mozambique

14 dagen natuur en safari´s door Mozambique
Beleef het nog relatief onontdekte Mozambique tijdens een internationaal begeleide groepsreis. De prachtige, lange witte zandstranden van Mozambique trekken niet alleen strandliefhebbers…
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan