Machampane Wilderness Camp

Machampane Wilderness Camp2017-07-12T15:09:54+01:00

Parque Nacional do Limpopo

Uitgangspunt voor een bijzondere bush ervaring in een gebied dat door toeristen nog niet ontdekt is.

Ligging
Machampane Wilderness Camp ligt in het westen van Mozambique aan de rand van het Krugerpark, in het ca. 3,3 miljoen ha Limpopo NP. Het camp is niet omheind en ligt in het bos aan de oever van de Machampane rivier. Het grenshek tussen Mozambique en Zuid-Afrika is volledig verwijderd.

Camp
In het hoofdgebouw van het camp is er een open eetkamer met een uitkijkplatform en boma. Het camp wordt van stroom voorzien via een generator (4 u. per dag). Inbegrepen activiteiten: 2 begeleide wandelsafari’s, ’s ochtends ca. 3 à 4 u. en ’s middags ca. 2,5 u.

Accommodatie
5 rustieke tenten op een verhoogd platform, alle met 2 eenpersoonsbedden, een eigen badkamer en een veranda met uitzicht op de rivier. Ideaal om vogels te observeren. De tenten beschikken over 12 Volt stroom.

Inclusief
Volpension en safari-activiteiten.

Exclusief
Entreegeld nationale parken, optionele excursies, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.

Minimumverblijf
2 nachten aanbevolen.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Mozambique. In Mozambique vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Mozambique (t95)

Ontdek het zuiden van Mozambique

Vanaf 2.870 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek het zuiden van Mozambique

16 dagen autorondreis van/naar Maputo
De voormalige Portugese kolonie heeft, na een lange burgeroorlog sinds het midden van de jaren negentig, een plaats terug op de toeristische kaart veroverd. De Zuid-Afrikanen kennen hun buurland al goed en zijn dol op de mooie stranden.
meer informatie

Onbekend Mozambique

Vanaf 1.055 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Mozambique

14 dagen natuur en safari´s door Mozambique
Beleef het nog relatief onontdekte Mozambique tijdens een internationaal begeleide groepsreis. De prachtige, lange witte zandstranden van Mozambique trekken niet alleen strandliefhebbers…
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan