×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Machampane Wilderness Camp

Parque Nacional do Limpopo

Uitgangspunt voor een bijzondere bush ervaring in een gebied dat door toeristen nog niet ontdekt is.

Ligging

Machampane Wilderness Camp ligt in het westen van Mozambique aan de rand van het Krugerpark, in het ca. 3,3 miljoen ha Limpopo NP. Het camp is niet omheind en ligt in het bos aan de oever van de Machampane rivier. Het grenshek tussen Mozambique en Zuid-Afrika is volledig verwijderd.

Camp

In het hoofdgebouw van het camp is er een open eetkamer met een uitkijkplatform en boma. Het camp wordt van stroom voorzien via een generator (4 u. per dag). Inbegrepen activiteiten: 2 begeleide wandelsafari’s, ’s ochtends ca. 3 à 4 u. en ’s middags ca. 2,5 u.

Accommodatie

5 rustieke tenten op een verhoogd platform, alle met 2 eenpersoonsbedden, een eigen badkamer en een veranda met uitzicht op de rivier. Ideaal om vogels te observeren. De tenten beschikken over 12 Volt stroom.

Inclusief

Volpension en safari-activiteiten.

Exclusief

Entreegeld nationale parken, optionele excursies, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.

Minimumverblijf

2 nachten aanbevolen.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Blyde River Canyon
Vanaf € 2.317

per persoon

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique

Best of both worlds, dat omschrijft deze 15-daagse safari. Ontdek veelzijdig Afrika in Zuid-Afrika en ontspan vervolgens aan het tropische strand van...

Lees meerOfferte aanvragen

Rhino Post Safari Lodge
Vanaf € 2.456

per persoon

Bush & Beach

Beleef de wereld van de Big Five in deze reis van 9 dagen dat u meeneemt door Mozambique en Zuid-Afrika.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.