×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Travessia Beach Lodge

Travessia Beach Lodge ligt wild en romantisch te midden van dichtbegroeide duinen. Palmbomen, duurzaam toerisme, luxe en ongereptheid zijn sleutelwoorden voor een ontspannen verblijf. (ID: 119543)

Resort

Alle huisjes (´casitas´) liggen verhoogd op een houten platform en zijn via loopbruggen met elkaar verbonden. In het hoofdgebouw vindt u een lounge, restaurant, panoramaterras, beach bar, zwembad en zonneterras. Inbegrepen activiteiten: bush- en dorpswandeling, strandtours per fiets, boogschieten, kanovaren, body boards. U kunt ook naar de markt gaan om de wekelijkse inkopen te doen of op zondag supporteren tijdens de voetbalmatch in het dorp. Optionele activiteiten: duiken en boottochten, beide op ca. 1 u. afstand.

Ligging

aan het lange, ongerepte zandstrand, ca. 1,5 u. rijden van Inhambane. De laatste 6 km van de toegangsweg is enkel toegankelijk voor terreinwagens – transfer en bewaakte parkeerplaats mogelijk.

Accommodatie

de 5 casitas, elk met tentwanden voorzien, hebben een bijzondere bushatmosfeer en 180° zicht op zee. Elke kamer beschikt over een open badkamer met buitendouche, muskietennet, en overdekt terras met hangmatten. De Casa Tartaruga is met 4 bedden perfect voor gezinnen met kinderen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, gegidste wandeling.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, activiteiten en fooien.
Kinderen: 0-2 jaar gratis in de kamer van de ouders, 3-11 jaar met korting.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid