Casa Piccolo2017-07-12T21:18:00+01:00

Klein maar fijn – dat is de slogan van deze casa. Een zeer persoonlijk uitgebaat hotel.

Ligging
Casa Piccolo is gelegen in een rustig deel van Klein-Windhoek. Vanaf het pension is het slechts enkele minuten (ca. 3 km) rijden naar het centrum met de bezienswaardigheden en het voetgangersgebied van Windhoek. Kapper, massageen beautysalon (een afspraak is noodzakelijk), apotheek, supermarkt, postkantoor, bank, restaurants en cafés bevinden zich in de nabijheid. Ca. 45 km van Hosea Kutako luchthaven en ca. 8 km van Eros luchthaven.

Guesthouse
Rondom de rustige binnenplaats, met klein zwembad en tuin, bevinden zich de kamers en ontbijtruimte. Er is een bewaakte parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Accommodatie
16 ruime comfortabele kamers met eigen badkamer, airco, kluisje, koffie/theefaciliteiten, gratis wifi, telefoon, tv en minibar.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking
Het hotel is gesloten van 20.12.2014 – 11.01.2015.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan