Okambara Elephant Lodge

Okambara Elephant Lodge2017-07-12T21:26:47+01:00

Okambara Elephant Lodge is een familiebedrijf, met huis- en boerderijdieren. U zult de gemoedelijke atmosfeer waarderen. Kinderen zijn hartelijk welkom en kunnen hier veel leren over de dierenwereld.

Ligging
Okambara Elephant Lodge is gelegen in de vallei van de Okambara bergen op een 15.000 ha groot privéwildpark. Ca. 1 u. rijden ten oosten van Hosea Kutako International Airport, Windhoek ca. 140 km.

Lodge
Familiebedrijf in de stijl van een Zuid-Afrikaans landhuis. Hoofdhuis met eetkamer, bibliotheek, open haard en groot terras. 2 waterpoelen trekken dierlijke bezoekers aan. Groot zwembad in de tuin.

Optionele activiteiten
Safari te voet en in een open safarivoertuig. Samen met de opzichters overnacht u midden in de savanne in eenvoudige bungalows en bent een met de wildernis. Een echt avontuur.

Accommodatie
3 grote en comfortabele appartementen voor gezinnen en 3 tweepersoonskamers met uitzicht op de drinkplaats. Er zijn 5 vrijstaande rondavels met rieten daken op ongeveer 100 m afstand van de lodge, elk geschikt voor 2 pers. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een minibar.

Inclusief
Logies met vermelde maaltijden.

Exclusief
Transfers, drankjes, fooien, activiteiten zoals safari’s, bush wandelingen en overige excursies.

Kinderen
Elke leeftijd welkom. 0-6 jaar bij de ouders op de kamer gratis; 7-11 jaar op aanvraag.

Opmerking
Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Wasservice is inbegrepen bij een verblijf van min. 5 nachten.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan