×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

The Elegant Farmstead

Hier vindt u unieke charme, die ontstaat door een elegante mix tussen oud en nieuw. Perfect begin of einde van uw reis door Namibië. (ID: 107215)

Resort

Het voormalige missiestation is met liefde gerestaureerd. In het hoofdgebouw bevindt zich een gezellige lounge met open haard, wifi en een kleine bibliotheek. In de lapa in de tuin vindt u het restaurant, de bar en de wijnkelder. Onmiddellijk daarnaast ligt het zwembad met zonneterras om te luilekkeren en te relaxen. Het diner wordt wanneer mogelijk geserveerd op het terras onder de open hemel. Vanaf de observatieplaats aan de drinkplaats heeft u een uitstekend zicht op het wild. Optionele activiteiten: gemarkeerde wandelpaden, safari’s, begeleide wandelingen, cheeta’s voederen en bezoek aan een Herero dorp in Ovitoto.

Ligging

omgeven door 2.500 ha farmland, ca. 90 km van Windhoek, luchthaven Hosea Kutako ca. 2 uur rijden en Okahandja ca. 30 km.

Accommodatie

in de voormalige boerderij bevinden zich 11 standaard kamers en een familie kamer voor max. 5 pers. met 2 badkamers. Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht met Afrikaanse toetsen. Ze beschikken over eigen badkamer, muskietennet, wifi, airco en een klein terras.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid