Khaudum Game Park

Khaudum Game Park2017-07-12T21:51:35+01:00

Het Khaudum Game Park biedt een speciale ervaring voor mensen die avontuur en verlatenheid zoeken. Dit dichtbegroeide park aan de grens met Botswana herbergt verschillende soorten groot wild zoals de olifant, giraf, leeuw, luipaard, hyena en jakhals en vele vogelsoorten. Maar u ziet er ook roan-antilopes, kudu, steenbok, gemsbok, blue wildebeest, tsessebe, hartebeest en eland.

Door de dichte begroeiing in het park vergt het spotten van wild wel enig geduld. De vegetatie bestaat uit struiken en acaciabomen, afgewisseld met open savanne. Vanwege de slechte paden is het park alleen toegankelijk voor 4WD-voertuigen en bovendien moet u in een konvooi rijden van minimaal 2 voertuigen. Bij het kantoor aan de ingang van het park kunt u een vergunning krijgen om het park in te gaan.

Khaudum Game Park heeft 9 campings die voorzien zijn van zowel warm als koud stromend water en toiletten. Er is geen electriciteit. Vanaf Grootfontein komt u op weg naar Khaudum Game Park geen tankstation tegen, neem dus voldoende jerrycans brandstof en water mee. De laatste 55km naar het park is onverharde zandweg. Het is ook mogelijk om dagtochten te maken naar Khaudum Game Park, waarbij overnacht wordt in de Nyae Nyae Conservancy.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan