Namushasha River Lodge

Namushasha River Lodge2017-07-12T22:06:05+01:00

Volg de roep der wildernis in het subtropische deel van Namibië.

Ligging
Namushasha River Lodge ligt aan de oever van de Kwando rivier, waar nijlpaarden en ruim 400 vogelsoorten worden waargenomen. Ca. 24 km ten zuiden van Kongola in het oosten van de Zambezi Regio.

Lodge
In het hoofdgebouw vindt u open restaurant met terras, een bar en een souvenirwinkel. Het sundowner deck ligt direct aan de rivier, vanaf hier heeft u een goede kans om wild te spotten. Er is een zwembad met zonneterras, 4 km gemarkeerde wandelpaden, kampeerterrein. In een cultureel centrum kunt u veel bijleren over de tradities en geschiedenis van de bewoners van deze regio. Optionele activiteiten: safari’s per boot, vissen en safari’s in het nabijgelegen Bwabwata NP.

Accommodatie
24 vrijstaande, rustieke chalets, allemaal met eigen badkamer, klamboe en een terras, sommige met uitzicht op de rivier. Voor gezinnen zijn er verbonden kamers en een familiekamer met 4 bedden.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten, entreegelden.

Opmerking
3=2 (geldig: 01.01.15-31.12.15).

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan