×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Mamili National Park

Het Mamili National Park ligt in de armkom van de twee rivieren Kwando en Linyanti, op 130 km van Katima Mulilo en 480 km van Rundu. Het is een natuurgebied vol water, graslanden, moerassen, kanalen, struiken en bomen. Aan de overkant van de Kwando rivier liggen de beroemde Linyanti moerassen (Botswana). De Namibische kant van de rivier begint geleidelijk aan weer de wildconcentraties terug te krijgen die het ooit had voor de oorlog met Angola in de jaren ’70 en ’80. De noordoever van de Kwando rivier leent zich uitstekend voor bootcruises, jeepsafari’s en mokorotochten.

Het Mamili National Park bestaat al sinds 1990, maar heeft pas de laatste jaren de aandacht gekregen die het nodig heeft. De lodges in het park zijn bereikbaar per auto vanaf de Highway B8 of vanaf de Kongola airstrip. In totaal is het park 320 km2 groot. Aan de oevers drinken regelmatig grote kuddes wild, zoals olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden, hyena’s, wilde honden - maar ookde grazers zoals impala’s, lechwe’s, rietbokken, kudu’s en roan antilopen. Als u gaat varen over de rivier ziet u niet alleen nijlpaarden en krokodillen, maar wemelt het ook van de watervogels.

U mag in het park met uw eigen 4WD terreinwagen rijden - dus u kunt uw eigen safari doen als u over een eigen 4WD huurauto of -huurcamper beschikt. De natuur in het park is prachtig mooi, met mopane, grote worstbomen (sausagetree) en acacia. Als u met uw eigen huurcamper bent, kunt u overnachten op de camping in het park - het Shisinze Nature Conservation Camp. Hiervoor moet u wel een vergunning hebben. Deze kunt u krijgen ter plaatse op het kantoor van Nakatwa of bij het ministerie van Toerisme in Katima Mulilo (ma-vr). Houdt u er wel rekening mee dat in het natte seizoen het zelfs voor een 4WD erg lastig is om door het park te rijden.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.