Lianshulu Bush Lodge2017-07-12T22:12:37+01:00

Klein, intiem bush camp met uitstekende mogelijkheden om dieren te observeren.

Ligging
Lianshulu Bush Lodge ligt in de private, 800 ha grote Lianshulu concessie in het Mudumu NP, gelegen aan de oever van de Kwando rivier. Kasane in Botswana ligt op ca. 300 km (ca. 4 u. rijden). De zusterlodge Lianshulu Lodge is te bereiken in 30 min. per wagen en in 10 min. per boot.

Lodge
Het hoofdgebouw herbergt restaurant, bar met fraai terras dat uitzicht biedt op de rivier, kampvuurplaats om ’s avonds gezellig samen te zijn. Een zwembad nodigt u uit om te zwemmen en luieren. De lodge is niet omheind, zodat ook dierlijke gasten op bezoek komen. Optionele activiteiten: safari per boot op de Kwando rivier, ’s morgens en ’s avonds safari’s in een open safarivoertuig, bush wandelingen, vissen en een bezoek aan een traditioneel dorp.

Accommodatie
In totaal 8 rietgedekte, gezellige chalets, smaakvol gedecoreerd en individueel ingericht, alle met eigen badkamer, muskietennet en koffie/theefaciliteiten.

Inclusief
Halfpension of volpension (incl. lokale drankjes en safari-activiteiten), wasservice en entreegelden nationaal park.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten, entreegelden.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan