Mahango National Park

Mahango National Park2017-07-12T22:22:19+00:00

Mahango National Park is een klein reservaat in de Caprivi Strook. Een brede weg doorgaande weg loopt dwars door het reservaat. Het meeste wild houdt zich op aan de oostkant van het reservaat, waar de imposante Okavango Rivier loopt. Met een beetje geluk kunt u hier de zeldzame sabel antilope zien, of de voor de delta zo kenmerkende Red Lechwe. Maar ook grote dieren als nijlpaarden en krokodillen, olifanten en buffels komen voor, evenals leeuwen en andere katachtigen.

Het Mahango National Park is het meest bekend om z’n vele vogelsoorten die hier voorkomen, meer dan in enig ander park in Namibie, en dat is natuurlijk als gevolg van vele soorten habitat (nat en droog) in deze omgeving.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan