Ndhovu Safari Lodge

Ndhovu Safari Lodge2017-07-12T22:30:02+01:00

Een paradijs voor vogelliefhebbers, met ca. 400 verschillende vogelsoorten.

Ligging
Ndhovu Safari Lodge ligt aan de oever van de Okavango rivier, ca. 20 km ten zuiden van Bagani Bridge (Divundu), slechts 2 km van Mahango Wildpark, ca. 225 km van Rundu en ca. 340 km van Katima Mulilo.

Lodge
Safari lodge met een grote lapa met houten plateau en uitzichtspunt, eet- en zitgedeelte met bar en een zwembad. Optionele activiteiten: begeleide safari’s naar het Mahango Wildpark of het Caprivi Game Park, tocht naar Popa watervallen of rotsschilderingen in de Tsodilo Hills. Tevens kunt u hier boottochten maken en vissen, en is er een woonboot voor 4 pers. waar u meerdaagse tochten mee kunt maken op de Okavango rivier.

Accommodatie
9 rustieke safaritenten, alle met eigen badkamer, muskietennet, terras en rivierzicht. Er is een ruime tent voor gezinnen en een drijvende tent op de rivier.

Inclusief
Halfpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten, entreegelden.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan