×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Rundu

Als u vanaf Windhoek komt, vormt Rundu uw springplank tot de Caprivi. Het is de laatste stop waar u min of meer inkopen kunt doen. Zorgt u in elk geval dat u hier tankt en laat bij voorkeur ook even naar uw banden en oliestand kijken. Na alle Duitse invloeden lijkt Rundu een wat vreemde eend in de bijt; het stadje heeft een meer Portugese inslag. Rundu kijkt uit op de Angolese stad Calai. Als u een paar dagen in Rundu blijft, kunt u een dagtocht naar Angola maken. De grens is open van 07.00 - 17.00 uur. Het is wel verstandig om dit samen met een locale touroperator of locaal persoon te doen. De douane kan nogal lastig zijn.

De lodges in Rundu liggen eigenlijk allemaal aan de Kavango Rivier. Sommige lodges organiseren boottochtjes op de rivier, al moet u er rekening mee houden dat in de maanden aan het einde van de droge periode en het begin van het regenseizoen (september - december) het water zo laag staat dat u er nauwelijks met een kano over kunt. In april vindt aan de westzijde van Rundu het ’Float Carnival’ plaats waarbij over 16 kilometer een kleurrijke vlottenvaart plaatsvindt. Sterke mannen gaan een wedstrijd mokorovaren aan. De festiviteiten zijn gecentreerd rondom Rundu ’beach’ - een rivierbank met wit zand.

De meeste lodges beschikken ook over restaurantfaciliteiten, maar in geval u elders wilt eten of tussendoor iets lust, dan kunt u terecht bij twee Take Aways. Zoals meestal in Zuidelijk Afrika zijn deze te vinden nabij benzinestations. Het Portugese Restaurant & Take-Away is gelegen tegenover het Total-station. Bij het Shell-benzinestation vindt u Hunter’s Tavern.

Als u wat extra informatie nodig heeft over de streek, loont het de moeite om even binnen te lopen bij het informatiecentrum dat achter het Portuguese Restaurant is gevestigd (tegenover Total).

 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.