×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Tsintsabis

Tsintsabis is een klein plaatsje in het noordoosten van Namibië. De bevolking bestaat voornamelijk uit Bushmen, er leven hier zelfs nog inwoners die nog echt op jacht gaan. Tsintsabis ligt op 173km van Etosha National Park. Het park kan worden in 3 uur rijden worden bereikt (waarvan het laatste uur rijden - van Tsumeb het Treesleper Camp - het langzaamste is, omdat de weg nog niet is geasfalteerd).

Het plaatsje Tsintsabis is bij toeristen vooral bekend vanwege het unieke Treesleeper Camp, een camping waarbij u uw tent kunt opzetten op een platform hoog in de bomen. Treesleeper is een vertaling van het woord "hei / om", de naam die de San-mensen gebruikten voor de gewoonte om in de omgeving van het wildrijke en gevaarlijke Etosha National Park in de top van de bomen te slapen, om op ​​veilige afstand van leeuwen en andere roofdieren te zijn.

Treesleeper Camp

Het Treesleeper Camp is gebouwd in harmonie met de omgeving. Het belangrijkste hier is uiteraard de mogelijkheid om te slapen op platforms hoog in de bomen. Er zijn een aantal platforms gebouwd (tot 4 à 5 meter hoog), waarop u uw tent kunt opzetten. Dit biedt u de gelegenheid om op een veilige manier in de vrije natuur te slapen. De camping is eigendom van de Tsintsabis gemeenschap, het door toeristen hier uitgegeven geld komt volledig te gunste van de lokale bevolking.

Naast accommodatie biedt het Treesleeper Camp ook bushwalks aan, waarbij u begeleid wordt door lokale San-mensen. U leert tijdens de wandeltocht over hun geheimen voor het maken van vuur, de jacht en de vele verschillende planten die ze kennen. Naast de bushwalks kunt u ook een bezoek brengen aan dorpen in de buurt, om de lokale bevolking en hun manier van leven te leren kennen. De belangrijkste attractie ’s avonds in het kamp is de traditionele San dansen.

 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.