Waterberg Guest Farm2017-07-12T22:48:18+01:00

De kleine Waterberg rijst 300 m boven de savanne uit en biedt fraaie uitzichten.

Ligging
Waterberg Guest Farm ligt circa 60 km ten zuidoosten van Otjiwarongo, tegenover het Waterberg Plateau Park, Etosha NP ca. 3 u. rijden en Windhoek ca. 2,5 u.

Lodge
Het voormalige huis van de farmmanager uit 1930 werd met liefde getransformeerd tot een guesthouse. Daarnaast bevindt er zich een restaurant, lounge, terras, lapa, pool en vuurplaats. Wifi. De drinkplaats lokt talrijke dieren, o.a. luipaarden. Optionele activiteiten: bewegwijzerde wandelroutes, spa behandelingen, safari naar het Cheetah Conservation Fund, bezoek aan het Waterberg Plateau Park.

Accommodatie
4 gezellige standaard kamers in het hoofdgebouw, 4 vrijstaande bungalows volgens de traditionele Hereo Art gebouwd en in Afrikaanse stijl ingericht met binnen- en buitendouche. Alle kamers met eigen badkamer, ventilator, koffie/theefaciliteiten en terras. Een familiekamer voor 2 volwassenen en max. 3 kinderen.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, optionele activiteiten, entreegelden.

Kinderen
0-2 jaar gratis, 3-11 jaar met korting bij de ouders in de kamer.

Opmerking
Het Guest Farm is tussen 19.12.14-19.01.15 gesloten.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan