×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Waterberg Wilderness Lodge

De Waterberg regio is perfect voor wandelaars en natuur- en dierenliefhebbers. U vindt hier een unieke plantenwereld, een variatie aan vogelsoorten en een gezonde populatie neushoorns. Wij raden u een verblijf aan van 2-3 nachten. (ID: 151389)

Resort

Waterberg Wilderness is een privénatuurreservaat aan de rand van het Waterberg Plateau NP met toegang tot het plateau. De lodge ligt onder hoge bomen in een vallei van Waterberg. Er is een onderhouden tuin rond het zwembad en de gastenkamers. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant met bar en gratis wifi. Optionele activiteiten: begeleide wandeling op het plateau, safaritocht op zoek naar neushoorns, bewegwijzerde wandelpaden en een bezoek aan een Herero dorp.

Ligging

in een idyllische vallei met zicht op de steile rotswanden, ca. 34 km van de C22, langs een grindweg, 90 lm van Otjiwarongo.

Accommodatie

10 ruime standaard en 4 familie kamers met zicht op de rode steile rotswanden van de Tafelberg. Elk met een eigen badkamer, zitruimte, muskietennet en terras met zicht op de tuin.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Kinderen: zijn welkom, 0-5 jaar gratis, max. 2 kinderen 6-11 jaar met korting op de kamer van de ouders.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid