×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Kamanjab

Het plaatsje Kamanjab is eigenlijk niet veel meer dan een verzameling huizen, hutten, een benzinestation, slijterij en twee supermarkten. Het leukste gezicht in het dorp zijn de traditioneel geklede Herero vrouwen. In de omgeving liggen een aantal kleine privé wildparken, die meestal de aanleiding vormen voor een bezoek aan Kamanjab.

Bij Kamanjab komen een aantal wegen samen. Naar het westen kunt u via de C40 bijvoorbeeld naar het Grootberg Massief en Palmwag (138 km) rijden. Deze kant van de C40 is een goede gravelweg, waarbij u onderweg een bergpas passeert. Op dat punt zijn de bochten scherp en steil en is voorzichtigheid geboden.

De C 35 is sinds 2009 geasfalteerd. Deze weg gaat noordwaarts richting Ruacana en Opuwo (277 km) langs de westzijde van het Etosha National Park en door de Hobatere Concessoin. Naar het zuiden gaat de weg richting Khorixas (101 km), Brandberg en Twijfelfontein.

Verder kunt u vanaf Kamanjab via de D-wegen naar de zuidkant van Etosha. Hier liggen diverse privé wildreservaten - waarvan de meeste Big Five Safari’s of opvangprojecten aanbieden. Deze D-wegen worden minder goed onderhouden waardoor de afstand naar de ingang van Etosha net zoveel tijd in beslag neemt als de route via Outjo. Bovendien moet u op de D-wegen regelmatig hekken openmaken en weer sluiten.

De geasfalteerde C40 gaat oostwaarts richting Outjo (157 km) en Okaukuejo (271 km) in het Etosha National Park.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.