Khorixas2017-07-12T22:58:57+01:00

Het stadje Khorixas ligt in het noorden van Damaraland in het noordwesten van Namibië. Het plaatsje – met 6.000 inwoners – was tot de onafhankelijkheid de hoofdstad van Damaraland. Het heeft een bank met geldautomaat, een garage, benzinestations, een bakker, supermarkt, souvenirwinkeltje en een postkantoor.

Vanuit Khorixas kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan Twijfelfontein, het Petrified Forest en andere bezienswaardigheden in Damaraland. Het Petrified Forest ligt het dichtst bij Khorixas, op 45 km westwaarts richting Twijfelfontein via de C39. Op 76 km ten oosten van Khorixas ligt Vingerklip, een rots die als een vinger vanuit het verdere vlakke landschap omhoog rijst.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan