Kalkfeld2017-07-13T00:28:54+01:00

Kalkfeld is een klein plaatsje tussen Omaruru en Otijwarongo in Namibië. Kalkveld moet u zeker even bezoeken als u geïnteresseerd bent in dinosaurussen. Ongeveer 29 km ten oosten van Kalkfeld, vindt u dinosaurusvoetsporen op Otjihaenamaperero Farm. Het voetspoor is van een tweebenige dinosaurus met een geschatte ouderdom van 160 miljoen jaar. Deze dinosaurus is waarschijnlijk de voorganger geweest van een struisvogel. De voetsporen kunnen voor ongeveer 30 meter gevolgd worden. Verder vindt u in Kalkfeld een politiestation, postkantoor, een kleine supermarkt en een benzinestation.

Door de ligging in Damara, spreekt het grootste deel van de bevolking van Kalkfeld Khoekhoegowab of Otjiherero.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan