Kuiseb Canyon2017-07-13T00:31:30+01:00

De Kuiseb Canyon is gelegen in de Namib-Naukluft Park, ongeveer 165km van Swakopmund en 230 km van Windhoek. De Kuiseb Canyon ligt op de Gemsbok Route, ten westen van de Khomas Hochland. Het is een wild landschap van Badlands, doorkruist door een doolhof van droge rivierbeddingen, die uiteindelijk hun weg naar de rivier de Kuiseb maken.

De Carp Cliff is een prachtig uitzichtpunt over de Kuiseb Canyon. Het uitzicht is spectaculair, vooral in de late namiddag, wanneer de bergen een vurige oranje kleur aannemen als de zon verdwijnt achter de horizon. Op de Kuiseb Canyon zijn een aantal wildsoorten om gezien te worden. Het is bijvoorbeeld de thuisbasis van de klipspringer en het luipaard. Ook worden er vaak hyena’s, jakhalzen en springbokken gezien.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan