Omaruru2017-07-13T00:32:39+01:00

Vijftig kilometer ten noorden van Karibib bij de C33, aan de Omaruru Rivier, ligt het kleine dorpje Omaruru.

Omaruru is een stad dat zichzelf continue probeert te verbeteren en mee te gaan met de tijd. Omaruru is een prettige afwisseling van het uitgestrekte landschap van Erongo. In Omaruru kunt u alle benodigde spullen kopen en tanken. Als u wat meer tijd heeft kunt u ook lokale winkeltjes bezoeken zoals Dörgeloh Chcolates, waar nog op eeuwenoude Duitse wijze chocolade wordt gemaakt. Maar u kunt ook helemaal bijkomen in Evi Rockstar. Evi Rockstar is een wellness-oord Hier kunt u genieten van onder andere massages, steen-therapie, accupunctuur en bewegingstherapie.

Omaruru staat bekend om zijn jaarlijkse festival waar de Herero’s hun verleden lokale stamhoofden herdenken, de wijnmakerij en de voetafdrukken van dinosaurussen in het nabijgelegen Otjihenamaparero. Elk jaar in het derde weekend van mei wordt de Artists Trail georganiseerd. Deze beurs trekt bezoekers vanuit Zuidelijk Afrika. In 2009 was er een expositie van 50 sculpturen gemaakt door 5 verschillende artiesten. Verder organiseert Omaruru jaarlijks vele festivals met muziek, kunst en cultuur.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan