Otjimbingwe2017-07-13T00:33:53+01:00

Otjimbingwe is een plaats in Namibië. Otjimbingwe ligt in de Erongo regio aan de doorgaans droge Swakoprivier. Rond 1890 was het een van de meest drukke plaatsen van Namibië. In de eerste jaren na de conferentie van Berlijn van 1884 was Otjimbingwe het bestuurlijk centrum van de Duitse kolonie. De regelmatige strijd tussen het Herero- en het Namavolk deed de Duitse machthebbers ertoe besluiten om in 1890 het bestuurlijke centrum naar Windhoek te verplaatsen.

Als u Otjimbingwe bezoekt zult u zich nauwelijks kunnen voorstellen dat Otjimbingwe ooit een van de drukste plaatsen van Namibië was.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan