Orange House2017-07-13T00:49:43+01:00

Onspanning en activiteiten in een Atlantisch zeeklimaat staan voorop.

Ligging
Orange House is gelegen in Swakopmunds gerenomeerde wijk Vineta, slechts 2 min. van het strand en op ca. 20 min. afstand van de vuurtoren.

Guesthouse
Privaat gerund guesthouse met een tuin, een sfeervolle ontbijtruimte, een lounge met tv, open haard en minibar en een zonneterras. De medewerkers van Orange House helpen u graag met het plannen en boeken van excursies.

Accommodatie
De 13 kamers bevinden zich op de begane grond en hebben directe toegang tot de tuin. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht met een eigen badkamer, kluisje en gratis wifi.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan