×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Walvisbaai

Walvis Bay is gelegen aan kust van Namibië, geheel in Zuid-Afrikaanse stijl. Walvisbaai ligt net boven Swakopmund, tussen de woestijn met de zandduinen en de Atlantische Oceaan met de unieke kustlijn.

Amerikaanse walvisjagers ontdekten deze diepe baai, de enige natuurlijke haven van Namibië. Door de strategische ligging, halverwege de Namibische kustlijn en direct toegang tot de meest gebruikte zeevaartroutes, zijn de Engelsen en later de Zuid-Afrikanen deze baai als commerciële haven gaan gebruiken.

Net buiten Walvisbaai ligt de hoogste zandduin (Dune 7) in dit gebied. Voor iedereen is het een uitdaging om de metershoge (+/- 325 meter) duin te beklimmen. Bovenop de zandduin heeft u een adembenemend uitzicht over de omgeving van Walvisbaai. Ook treft u hier de Welwitschia Mirabilis aan, dit is een bijzondere woestijnplant die tot 2000 jaar oud kan worden.

Walvis Bay Lagoon is één van de grote bezienswaardigheden van Walvisbaai. De omgeving van de lagune is een beschermd natuurgebied waar u een groot aantal vogels kunt spotten. Denk bijvoorbeeld aan flamingo’s, pelikanen en pinguïns, die er afhankelijk van het seizoen verblijven. De natuurlijke schoonheid van het water, de rust, en de duizenden flamingo’s die samenkomen op de vruchtbare wetlands, is een bezoek aan Walvis Bay zeker de moeite waard.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.