Onguma Game Reserve

Onguma Game Reserve2017-07-13T01:00:46+01:00

Onguma Game Reserve is gelegen aan de oostkant van Etosha, grenzend aan Fisher’s Pan. Het Onguma Game Reserve is meer dan 20.000 hectare groot en is het leefgebied van meer dan 30 verschillende diersoorten. Denk bijvoorbeeld aan kudu’s, giraffen, elanden, oryxen, hartebeesten, zebra’s, impala’s maar ook roofdieren zoals leeuwen, cheeta’s, luipaarden en zwarte neushoorns. Tevens leven er meer dan 300 vogelsoorten in het reservaat. In de zomerperiode is het reservaat een paradijs voor vogelliefhebbers, met duizenden soorten die onderweg zijn naar de natte gebieden. Gasten kunnen deelnemen aan safari’s in het reservaat of in het Etosha National Park.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan