Etosha Safari Lodge

Etosha Safari Lodge2017-07-13T01:06:12+01:00

Nabij de entree van het Etosha NP en onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging
Etosha Safari Lodge is hoger gelegen waardoor u een prachtig uitzicht heeft op het typerende landschap, ca. 10 km van de Andersson entree en ca. 410 km van Windhoek.

Lodge
Ruim restaurant en bar en een geweldige veranda met uitzicht van 360° rondom op de heuvels en mopane bomen. Er staan de gasten maar liefst 3 zwembaden ter beschikking. De zonneweide nodigt uit tot luieren. Optionele activiteiten: begeleide safari’s van een halve of hele dag in een open safarivoertuig in het Etosha NP.

Accommodatie
65 vrijstaande comfortabele bungalows (ca. 36 m²) met prachtig uitzicht, eigen badkamer, airco, muskietennet en een terras.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, entreegeld Etosha NP, fooien, overige maaltijden en activiteiten.

Kinderen
0-5 jaar gratis in de kamer van de ouders, max. 2 kindere tot 6-13 jaar krijgen korting.

Opmerking
3=2 (geldig: 01.01.15-31.12.15).

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan