Lagune & Sandwich Harbour

Lagune & Sandwich Harbour2017-07-12T16:21:49+01:00

Combinatietour zee & strand

Ontdek de scherpe schoonheid van de regio, zowel vanop het water als vanop het land.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Deze excursie duurt een hele dag en combineert de´Sandwich Harbour avontuur´ met de boottocht ´Dolfijnen, robben & co.´ ’s Morgens gaat u met de catamaran op zee. Dolfijnen, robben en diverse zeevogels, alsook walvissen tijdens het walvisseizoen zwemmen hier en u kunt ze meestal van heel dichtbij fotograferen. Wanneer u terugkeert naar het vasteland, wacht een gids/chauffeur u op met een 4×4 wagen. Korte transfer naar de lagune van Walvis Bay, waar onmiddellijk het volgende avontuur start! U krijgt een stijlvolle lunch geserveerd die bestaat uit oesters, snacks en schuimwijn.

Aanvang: 09.00. Duur: ca. 7 uur.

We bieden in Namibië de volgende excursies aan:

Inclusief
Boottocht in de baai met een Engels-/ Duitstalige gids/kapitein, alcoholvrije drankjes, snacks, oesters en schuimwijn, 4×4 tour met Engels/-Duitstalige gids/chauffeur.

Exclusief
Transfers van/naar Swakopmund.

Aantal deelnemers
Min. 2, max. 7 pers.

Reisdata
Dagelijks uitgezonderd 25.12 & 01.01.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.14 – 31.10.15: 127 Euro

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan