Mushara Etosha Shuttle2017-07-12T16:22:02+01:00
  • Dagelijkse privéshuttle
  • Van Windhoek naar Mushara en omgekeerd
  • Min. 2, max. 6 personen
  • Vanaf; € 248 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Mushara Etosha Shuttle, voor een individueel bezoek aan het Etosha N.P.

Waarom zou u compromissen sluiten inzake kwaliteit, individualiteit en uw tijdsplanning? Stel uw ideale Etosha belevenis zelf samen en geniet van een rustig en relaxed verblijf in de Afrikaanse bush. Ontspan tijdens de comfortabele transfer van Windhoek naar het Etosha NP en terug in een moderne en veilige VW Multivan uit de luxe klasse.

U kunt kiezen voor een verblijf in één van de stijlvolle accommodaties van de Mushara Collection, in de Onguma Safari Camps, of in de Onguma Etosha Aoba Lodge – alle gelegen in de buurt van de oostelijke Von Lindequist Gate van het Etosha NP. U vindt er uw thuis in het buitenland en kunt er zolang verblijven als u zelf wilt. Ondertussen kunt u in het Etosha NP naar hartenlust deelnemen aan professioneel begeleide safaris in een open safariwagen (optioneel).

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Windhoek – Mushara Collection / Etosha N.P. (Von Lindequist entree) ca. 520 km, dagelijks.
Reisschema: Alle passagiers worden tussen 07.30 uur en 08.00 uur afgehaald bij hun hotel in Windhoek. Vertrek om 08.00 uur vanuit Windhoek via Okahandja naar Otjiwarongo. Doorreis via Otavi en Tsumeb naar Etosha N.P. Aankomst in de Mushara Lodges om ca. 14.00 uur. Eventueel worden de gasten voor de Mokuti Kempinski Lodge, Onguma Lodges en de Etosha Aoba Lodge vanaf de Von Lindequist entree opgehaald en naar de lodge gebracht in een open terreinwagen.

Etosha N.P. (Von Lindequist entree) / Mushara Collection – Windhoek ca. 520 km, dagelijks.
Reisschema: De gasten worden opgehaald van Onguma / Aoba om 08.00 uur bij de Von Lindequist Gate. Vertrek vanuit de Mushara Lodges om 08.30 uur. Reis via Tsumeb en Otavi naar Otjiwarongo. Doorreis via Okahandja naar Windhoek. Aankomst tegen 14.30 uur. Alle passagiers worden naar hun hotel gebracht. Aansluitende transfers naar de luchthaven van Windhoek kunnen optioneel worden bijgeboekt.

We bieden in Namibië de volgende excursies aan:

Mushara Etosha Shuttle

Code
12590

Inclusief
Transfer in een voertuig (VW T5 Caravelle 4motion multivan) met airconditioning van of naar Windhoek, Mushara of Okonjima afhankelijk van de route.

Exclusief
Lunch tijdens de transfer, drankjes, fooien, entreegelden en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers. en max 6 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Indien nodig wordt de bagage per aanhanger vervoerd, zodat er voldoende beenruimte (ca. 45 cm) overblijft.

De Etosha en Okonjima Shuttle kunnen gecombineerd worden.

Eventueel is het ook mogelijk om transfers te regelen naar de zuidwestkant van het Etosha NP (Anderson entree, bijv. Ongava Lodge of de Etosha Safari Lodge). Ook transfers van/naar de luchthaven in Windhoek kunnen geregeld worden.

Geeft u de voorkeur aan een privétransfer voor u en uw reisgezelschap? Dat is ook mogelijk, zelfs met een luxe auto van de categorie First Class, een Audi Q7 of de Executive Class, een Mercedes GL.

Prijzen op aanvraag beschikbaar.

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, met name als gevolg van de stijgende brandstofprijzen.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.14 – 31.10.15: 248 Euro

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan