Okonjima Shuttle2017-07-12T16:27:03+01:00
  • Dagelijkse privéshuttle
  • Van Windhoek naar Mushara en omgekeerd
  • Min. 2, max. 6 personen
  • Vanaf; € 120 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Bezoek de Africat Foundation op eigen gelegenheid

De Okonjima Shuttle Service vindt plaats in combinatie met de Etosha Mushara Shuttle. Gasten voor Okonjima stappen bij de entree van Okonjima (aan de B1, 48 km ten zuiden van Okonjima) over op een voertuig van Okonjima voor de laatste 24 km tot aan de accommodatie. Mochten er geen andere passagiers zijn, dan zal de shuttlebus tot aan de accommodatie rijden zodat een overstap niet nodig is.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Windhoek – Okonjima of v.v., ca. 220 km, dagelijks
Pick-up bij uw hotel in Windhoek: tussen 07.30 u. en 08.00 u. Vertrek vanuit Windhoek om 08.00 u. Aankomst bij de entree van Okonjima om ca. 10.00 u. (bij de accommodatie om ca. 10.40 u.). Vertrek vanaf Okonjima om 11.20 u. (van de entree om 12.00 u.) met aankomst in Windhoek om ca. 14.30 u.

Okonjima – Mushara of v.v., ca. 350 km, dagelijks
Reisschema: Vertrek Okonjima om ca. 09.20 u. (van de entree om 10.00 u.), aankomst in Mushara om ca. 14.00 u. Vertrek vanaf Mushara om 08.30 u., aankomst bij de entree van Okonjima om ca. 12.00 u. (lodge om ca. 12.40 u.).

We bieden in Namibië de volgende excursies aan:

Okonjima Shuttle, Namibië

Code
16740

Inclusief
Transfer in een voertuig (VW T5 Caravelle 4motion multivan) met airconditioning van of naar Windhoek, Mushara of Okonjima afhankelijk van de route.

Exclusief
Lunch tijdens de transfer, drankjes, fooien, entreegelden en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers. en max 6 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Indien nodig wordt de bagage per aanhanger vervoerd, zodat er voldoende beenruimte (ca. 45 cm) overblijft.

De Etosha en Okonjima Shuttle kunnen gecombineerd worden.

Eventueel is het ook mogelijk om transfers te regelen naar de zuidwestkant van het Etosha NP (Anderson entree, bijv. Ongava Lodge of de Etosha Safari Lodge). Ook transfers van/naar de luchthaven in Windhoek kunnen geregeld worden.

Geeft u de voorkeur aan een privétransfer voor u en uw reisgezelschap? Dat is ook mogelijk, zelfs met een luxe auto van de categorie First Class, een Audi Q7 of de Executive Class, een Mercedes GL.

Prijzen op aanvraag beschikbaar.

De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, met name als gevolg van de stijgende brandstofprijzen.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.14 – 31.10.15:
Windhoek – Okonjima v.v.: 120 Euro
Okonjima – Mushara v.v.: 224 Euro

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan