×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

De rode loper voor natuurliefhebbers

Kaart van de rode loper rondreis in Namibië

In één oogopslag

  • 16 dagen autorondreis
  • Van/naar Windhoek
  • Hoogtepunten: Etosha NP, Swakopmund,Sossusvlei
  • Vanaf; € 4.657 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

16 dagen adembenemende landschappen per auto en vliegtuig van/naar Windhoek

Verken op uw gemak de mooie natuurreservaten van Namibië: Okonjima, het Etosha NP, de droge rivierbedding van de Huab, het reusachtige NamibRand natuurreservaat en GocheGanas. Met een panoramavlucht over de Namib kunt u het zuiden van Namibië zonder lange autorit snel en gemakkelijk verkennen.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek - Okonjima (halfpension) ca. 270 km.

U haalt uw huurauto op en rijdt noordwaarts. Onderweg naar Okonjima kunt u de houtsnijwerkmarkt in Okahandja bezoeken. Tijdens uw verblijf in Okonjima, een opvangcentrum voor cheeta’s en luipaarden, kunt u deze roofkatten van dichtbij observeren.

2 overnachtingen Okonjima Plains Camp.

Dag 2: Okonjima (halfpension).

Naast de gebruikelijke safari’s kunt u ook gericht op zoek gaan naar cheeta’s, wilde honden, luipaarden en hyena’s. Sommige van deze dieren kunt u te voet tot op enkele meters naderen! Beslis zelf met welke optionele activiteiten u uw vakantie wilt beginnen.

Dag 3: Okonjima - Etosha NP (halfpension) ca. 280 km.

’s Morgens maakt u een wandeling, begeleid door Bosjesmannen, waarbij u veel leert over de levenswijze van deze jagers en verzamelaars. Na een uitgebreide brunch rijdt u naar de oostkant van het Etosha NP.

2 overnachtingen Mushara Lodge.

Dag 4: Etosha NP (halfpension).

Bij de vele drinkplaatsen in het oostelijk deel van het park kunt u vanuit uw huurauto de dierenwereld van Afrika observeren.

Dag 5: Etosha NP (ontbijt) ca. 145 km.

We raden u aan om een picknicklunch mee te nemen, zodat u uw tijd optimaal kunt benutten met het observeren van wild, voor u in de namiddag aankomt in het Okaukuejo Camp. Met een avondsafari (optioneel) kunt u de dag afsluiten.

Overnachting Okaukuejo Camp.

Dag 6: Okaukuejo - Huab Lodge (halfpension) ca. 220 km.

Verder langs de westgrens van het Etosha NP naar de Huab Lodge, waar u ’s middags arriveert. Misschien ziet u tijdens de avondsafari woestijnolifanten!

2 overnachtingen Huab Lodge.

Dag 7: Huab Lodge (halfpension).

Vandaag maakt u een safari en een wandeling over het terrein van de lodge. De rest van de dag kunt u heerlijk ontspannen bij de mineraalbronnen.

Dag 8: Huab Lodge - Swakopmund (ontbijt) ca. 480 km.

U rijdt naar Swakopmund, langs de imposante Brandberg en via de plaatsen Uis en Hentiesbay. Maak bij aankomst een heerlijke strandwandeling.

2 overnachtingen The Delight.

Dag 9: Swakopmund (ontbijt).

’s Ochtends rijdt u met uw huurauto naar het nabijgelegen Walvis Bay. U neemt deel aan een begeleide 4x4 tocht door de duinen, rond de lagune en Sandwich Harbour. Geniet van dit prachtige gebied! De namiddag is ter vrije besteding. Ontdek de oude Duitse koloniale stad Swakopmund.

Dag 10: Swakopmund - Sossusvlei (halfpension).

U levert uw huurauto in op de luchthaven van Swakopmund. Vervolgens vliegt u met een klein toestel naar de zuidwestelijke Namib. Aansluitend transfer naar uw lodge, waar u voor zonsondergang aankomt.

2 overnachtingen Desert Homestead Outpost.

Dag 11: Sossusvlei (volpension).

Vandaag vertrekt u vóór zonsopgang op een begeleide excursie naar de Sossusvlei, waar zich de hoogste duinen ter wereld bevinden. U kunt zo het prachtige kleurenspel van de opgaande zon beleven.

Dag 12: Sossusvlei - NamibRand Nature Reserve (volpension).

Optioneel raden we een ballonvaart met ontbijt aan. Na de lunch en een korte rustpauze wordt u naar het NamibRand natuurreservaat gebracht (mogelijk met tussenstops bij andere lodges). De rit voert langs rode duinengordels naar de Dunes Lodge. Geniet van een drankje terwijl de zon langzaam ondergaat.

2 overnachtingen Wolwedans Dunes Lodge.

Dag 13: NamibRand Nature Reserve (volpension).

U brengt de dag door met het verkennen van de uitgestrekte vlakte van het NamibRand natuurreservaat in een open terreinwagen. In het rode zand, het gele gras en onder de groene acaciabomen kunt u op zoek gaan naar woestijnbewoners.

Dag 14: NamibRand - Windhoek - GocheGanas (halfpension).

Na het ontbijt vliegt u terug naar Windhoek (luchthaven Eros). Hier wordt u opgewacht en naar het nabijgelegen natuurgebied GocheGanas gebracht.

2 overnachtingen GocheGanas.

Dag 15: GocheGanas (volpension).

U kunt genieten van de spa, deelnemen aan een begeleide safari (optioneel) of heerlijk relaxen bij het zwembad.

Dag 16: GocheGanas - Windhoek (ontbijt).

U wordt van GocheGanas teruggebracht naar de luchthaven van Windhoek.

Code

260

Inclusief

Overnachtingen, vermelde maaltijden en activiteiten, 10 dagen Europcar huurauto categorie R (Toyota RAV o.g.) met Classic Plus verzekering (geen eigen risico, huurvoorwaarden, zie pag. 27-31), alle vermelde transfers en binnenlandse vluchten, uitgebreide routebeschrijving en informatiemateriaal.

Exclusief

Internationale vluchten, entreegeld nationale parken, brandstof, reclaime fee (NAD 500) en one way fee (NAD 1.600), optionele activiteiten, overige maaltijden en drankjes.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Reisdata

Dagelijks

Opmerking

Bij boeking bent u verplicht om het gewicht van de passagiers aan te geven. De luchtvaartmaatschappij rekent 90 kg voor mannen en 72 kg voor vrouwen.

Bagagebeperking: 20 kg p.p. in een zachte reistas (incl. handbagage en fototas). Tussenlanding en vlucht delen met andere passagiers is mogelijk. 4 samenreizende personen delen een huurwagen en verblijven in 2 tweepersoonskamers.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 18.12.18: 4.657 Euro 19.12.18 - 17.03.19: 5.094 Euro 18.03.19 - 16.06.19: 5.174 Euro 17.06.19 - 31.10.19: 5.277 Euro

Toeslag

Sossusvlei Desert Lodge 21.12.­06.01. p.p.p.n. in een tweepersoonskamer: 252 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid