Familieplezier in Namibië

Familieplezier in Namibië2018-11-15T15:44:29+01:00
  • 14 dagen autorondreis
  • Van/naar Windhoek
  • Aangenaam, kindvriendelijk reistempo
  • Hoogtepunten: farmstay, Swakopmund, Sossusvlei
  • Vanaf; € 2.093 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

14 dagen Afrikaanse dieren, woestijnen en ’bush’ van/naar Windhoek

De eeuwige zonneschijn in Namibië biedt een fascinerend schouwspel voor groot en klein. Kinderen kunnen onbelemmerd genieten van de wilde dieren. Wij hebben bewust vaak meerdere nachten in dezelfde accommodatie ingepland, zodat de kinderen kunnen bijkomen van de lange reis en even lekker kunnen ontspannen bij bijvoorbeeld het zwembad. Tijdens de autoritten kunt u natuurlijk altijd een pauze inlassen om een picknick te nuttigen of simpelweg te genieten van het landschap. Dit Afrika-avontuur voor de hele familie is onvergetelijk!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek – Okahandja ca. 110 km.
U haalt uw huurauto op aan de luchthaven en rijdt naar de lodge. Hier heeft u de keuze om te ontspannen of deel te nemen aan optionele activiteiten.
Overnachting The Elegant Farmstead.

Dag 2: Okahandja – Omaruru (halfpension) ca. 210 km.
U rijdt vandaag noordwaarts. Rondom de Omaruru Game Lodge hebben talrijke wilde duren hun thuis gevonden. U kunt ze op een optionele safari gaan opsporen!
3 overnachtingen Omaruru Game Lodge.

Dag 3 – 4: Omaruru (2x halfpension).
Ontspan nog een dag in deze familiaire lodge. Geniet van de mooie accommodatie, relax aan het zwembad, of maak een optionele safari om de Namibische bush en zijn dierlijke bewoners te leren kennen.

Dag 5: Omaruru – Erongo gebergte (ontbijt) ca. 70 km.
U rijdt verder naar het Erongo gebergte. Klauter op de adembenemende granietrotsen en koel daarna heerlijk af in het zwembad.
2 overnachtingen Ai Aiba Lodge.

Kaart Autorondreis: Familieplezier in Namibie

Code
561

Inclusief
Overnachtingen met vermelde maaltijden, Europcar huurauto categorie R (Toyota RAV of vergelijkbaar, met Classic Plus verzekering, huurvoorwaarden zie pag. 27-31), vermelde activiteiten, Engelstalige routebeschrijving.

Exclusief
Vluchten, brandstof, kinderzitje, drankjes, fooien, excursies, entreegelden en persoonlijke uitgaven, optionele activiteiten.

Opmerking
De reissom is gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen. Andere prijzen op aanvraag.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
De reissom is gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen. Andere prijzen op aanvraag beschikbaar.

Kinderen
Jonger dan 12 verblijven bij de ouders op de kamer.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 31.10.19
Volwassene: 2.093 Euro
Kind tussen 6-10 jaar: 502 Euro
Kind jonger dan 6 jaar: 204 Euro

Dag 6: Erongo Gebergte (ontbijt).
Ontdek een veelvoud aan rotstekeningen tijdens een wandeling om het gebergte. Alternatief kunt u ook deelnemen aan een begeleide rondrit (optioneel). Ook een rit tijdens zonsondergang wordt warm aanbevolen.

Dag 7: Erongo gebergte – Swakopmund (ontbijt) ca. 270 km.
U vervolgt uw reis op een niet-geasfalteerde weg via Uis en Cape Cross of op een asfaltweg via Karibib en Usakos naar het geliefde vakantieoord Swakopmund, gelegen aan de koele Atlantische Oceaan.
3 overnachtingen Swakopmund Beach Hotel.

Dag 8: Swakopmund (ontbijt).
Deze ochtend staat een begeleide excursie naar de duinen van Swakopmund op het programma. Onder deskundige begeleiding verkent u de woestijn en gaat u op zoek naar de kleine bewoners van deze barre omgeving. Middag ter vrije besteding.

Dag 9: Swakopmund (ontbijt) ca. 70 km.
’s Ochtends rijdt u naar Walvis Bay en gaat u een boottocht maken. Hier ziet u pelsrobben, pelikanen en dolfijnen van heel dichtbij. De middag is weer vrij om bijvoorbeeld lekker te ontspannen op het strand.

Dag 10: Swakopmund – Sossusvlei (ontbijt) ca. 410 km.
U kunt ’s morgens nog wat proviand inslaan in de stad. De komende twee avonden kunt u namelijke net zoals de Namibiërs grillen on der de sterrenhemel.
2 overnachtingen Quiver Desert Camp.

Dag 11: Sossusvlei (ontbijt) ca. 130 km.
Het is aan te raden om vroeg in de ochtend te vertrekken naar het Namib-Naukluft NP om daar te kunnen genieten van het lichtspel van de zon met de duinen. Rood reflecterend zand, een blauwe hemel, een groene bush en misschien een eenzaam wolkje aan de hemel – dit is een bont kleurenspektakel! De reis in het duinengebied van de Sossusvlei kan alleen plaatsvinden met een terreinwagen. U kunt echter ter plaatse tegen betaling gebruik maken van de 4×4 pendeldienst (ter plaatse te betalen). Op de terugweg is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon aan te bevelen.

Dag 12: Sossusvlei – Kalahari (halfpension) ca. 325 km.
In alle rust rijdt u vandaag over de bergen naar de Kalahari, die voor typisch Namibisch landschap zorgt. Zacht golvende rode heuvels volgen elkaar op en stralen in het licht van de ondergaande zon.
2 overnachtingen Bagatelle Kalahari Game Ranch.

Dag 13: Kalahari (halfpension).
Geniet vandaag op de lodge van optionele activiteiten. U kunt kiezen uit safari’s, paardrijden, cheeta’s van dichtbij zien, of een interessante ontmoeting met de San Bosjesmannen.

Dag 14: Kalahari – Windhoek (ontbijt) ca. 260 km.
Na het ontbijt en een laatste optionele safari neemt u afscheid van de Kalahari en keert u terug naar de bewoonde wereld, terug naar Windhoek. Op de luchthaven van Windhoek levert u uw huurauto in.

In Namibië bieden we de volgende autorondreizen aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan