×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Stijlvol Namibië

Kaart Fly-in safari Stijlvol Namibië

8- of 10-daagse luxueuze fly-in safari

Heeft u slechts weinig tijd en wilt u toch de hoogtepunten van Namibië verkennen, dan is deze luxueuze fly-in safari de uitkomst! Tijdens deze fly-in brengt u een bezoek aan de duinen van de Sossusvlei, de gezellige badplaats Swakopmund, de hoofdstad Windhoek en u brengt 2 nachten door in het prachtige privéwildreservaat Epacha, dat vlakbij het Etosha N.P. ligt. U kunt de reis verlengen met 2 overnachtingen in de groene Caprivi. U vliegt met een klein vliegtuig (zoals een Cessna 210 of een Piper Navajo) van accommodatie naar accommodatie. Niet alleen bespaart dit veel reistijd, maar zo kunt u ook het fascinerende Namibische landschap van bovenaf bewonderen!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek-Kalahari (diner).

Vandaag vliegt u per charter van Windhoek naar het Kalahari Game Reserve. Vluchtduur ca. 50 min. In de middag maakt u een safari en kunt u genieten van een drankje bij zonsondergang.

Overnachting in het Intu Africa Kalahari Game Reserve (Zebra Lodge).

Dag 2: Kalahari-Sossusvlei (ontbijt/diner).

Vandaag vliegt u in een klein toestel van het Kalahari Game Reserve naar de Sossusvlei. De vlucht duurt ca. een uur. De middag heeft u ter vrije besteding. U overnacht de komende 2 nachten in Le Mirage. Deze in Moorse stijl gebouwde lodge heeft een groot binnenhof met zwembad en een spa en heeft een schitterend uitzicht over de woestijnachtige omgeving.

2 overnachtingen in Le Mirage Desert Lodge & Spa.

Dag 3: Sossusvlei (ontbijt/diner).

Vroeg in de morgen maakt u een excursie naar de wereldberoemde duinen van de Sossusvlei, die op slechts 21 km van de lodge liggen. U kunt genieten van de kleurschakeringen, variërend van licht oranje tot diep rood. Sommige duinen zijn wel 300 m hoog en u kunt eventueel ook een duin beklimmen om te genieten van het uitzicht van bovenaf. Na deze indrukwekkende ervaring heeft u de middag ter vrije besteding.

Dag 4: Sossusvlei-Swakopmund (ontbijt).

Vandaag verlaat u de woestijnwereld en vliegt u in een uur naar Swakopmund, dat aan de kust ligt. Van boven kunt u ongetwijfeld goed zien waar het roodgele duinenlandschap overgaat in het koele water van de Atlantische Oceaan. Transfer naar uw accommodatie. De middag heeft u ter vrije besteding om Swakopmund te verkennen. Slenter langs de gezellige winkeltjes en terrassen of maak een wandeling langs het strand.

Overnachting in het Hansa Hotel o.g.

Dag 5: Swakopmund-Epacha (ontbijt/diner).

In de ochtend maakt u een excursie naar Walvisbaai, waar u een boottocht maakt. Hopelijk ziet u de vele dolfijnen en pelikanen voor de kust. Vervolgens vliegt u van Swakopmund naar het Epacha privéwildreservaat, dat nabij het Etosha N.P. ligt. De vlucht duurt ca. 1 uur en 20 minuten. De middag heeft u ter vrije besteding.

2 overnachtingen in de Epacha Game Lodge & Spa.

Dag 6: Epacha (ontbijt/diner).

Vandaag maakt u een begeleide safari in het Etosha N.P. Bij de waterdrinkplaatsen is de kans groot dat u springbokken, zebra´s, giraffes, en olifanten zult zien. Daarnaast kunt u ook uitkijken naar leeuwen, zwarte neushoorns, hyena´s, cheeta´s en luipaarden. In het privéreservaat is het ook mogelijk om nacht- of wandelsafari´s te maken. Spa en optionele activiteiten tegen bijbetaling.

Dag 7: Epacha-Windhoek (ontbijt) of Epacha-Divava (ontbijt/diner).

8-daagse safari: na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Windhoek (luchthaven Eros). U wordt hier opgewacht en naar Villa Verdi gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. / 10-daagse safari: na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Divava Okavango Lodge, gelegen in de Kavango regio van Namibië, hoog aan de oever van de machtige Okavango rivier. Vliegtijd ca. 2 uur en 20 minuten. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting in Villa Verdi. (8-daagse safari) / 2 overnachtingen in de Divava Okavango Lodge & Spa. (10-daagse safari)

Dag 8: Windhoek (ontbijt) of Divava (ontbijt/diner).

8-daagse safari: transfer naar de luchthaven van Windhoek. Einde 8-daagse safari. / 10-daagse safari: Divava Lodge wordt door de inheemse bevolking liefdevol ‘Paradishi Ghomumbir’ of Klein Paradijs genoemd. U maakt vandaag een safari in het nabijgelegen Mahango N.P. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. U kunt een boottocht over de Okavango rivier boeken of een bezoek brengen aan de spa.

Dag 9: Divava-Windhoek (ontbijt).

Na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Windhoek (vliegtijd: circa 2½ uur). Transfer naar Villa Verdi. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 10: Windhoek (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven van Windhoek. Einde 10-daagse safari.

Inclusief

overnachtingen met vermelde maaltijden, vlucht Windhoek-Kalahari-Sossusvlei-Swakopmund-Windhoek (of -Divava-Windhoek) per klein vliegtuig, vermelde transfers, safari in de Kalahari/Etosha N.P/Mahango N.P, excursie naar de Sossusvlei, een boottocht vanuit Walvisbaai en entreegelden.

Exclusief

optionele activiteiten, spabehandelingen, overige maaltijden en fooien.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Reisdata

Dagelijks

Opmerking

Bagagepeberking: max. 20 kilo p.p. incl. handbagage in een zachte reistas. Reist u met 4 personen, dan is de beperking 10 kilo p.p.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

Op aanvraag

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid