Stijlvol Namibië2017-07-12T19:52:42+01:00

8- of 10-daagse luxueuze fly-in safari

Heeft u slechts weinig tijd en wilt u toch de hoogtepunten van Namibië verkennen, dan is deze luxueuze fly-in safari de uitkomst! Tijdens deze fly-in brengt u een bezoek aan de duinen van de Sossusvlei, de gezellige badplaats Swakopmund, de hoofdstad Windhoek en u brengt 2 nachten door in het prachtige privéwildreservaat Epacha, dat vlakbij het Etosha N.P. ligt. U kunt de reis verlengen met 2 overnachtingen in de groene Caprivi. U vliegt met een klein vliegtuig (zoals een Cessna 210 of een Piper Navajo) van accommodatie naar accommodatie. Niet alleen bespaart dit veel reistijd, maar zo kunt u ook het fascinerende Namibische landschap van bovenaf bewonderen!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek-Kalahari (diner).
Vandaag vliegt u per charter van Windhoek naar het Kalahari Game Reserve. Vluchtduur ca. 50 min. In de middag maakt u een safari en kunt u genieten van een drankje bij zonsondergang.
Overnachting in het Intu Africa Kalahari Game Reserve (Zebra Lodge).

Dag 2: Kalahari-Sossusvlei (ontbijt/diner).
Vandaag vliegt u in een klein toestel van het Kalahari Game Reserve naar de Sossusvlei. De vlucht duurt ca. een uur. De middag heeft u ter vrije besteding. U overnacht de komende 2 nachten in Le Mirage. Deze in Moorse stijl gebouwde lodge heeft een groot binnenhof met zwembad en een spa en heeft een schitterend uitzicht
over de woestijnachtige omgeving.
2 overnachtingen in Le Mirage Desert Lodge & Spa.

Dag 3: Sossusvlei (ontbijt/diner).
Vroeg in de morgen maakt u een excursie naar de wereldberoemde duinen van de Sossusvlei, die op slechts 21 km van de lodge liggen. U kunt genieten van de kleurschakeringen, variërend van licht oranje tot diep rood. Sommige duinen
zijn wel 300 m hoog en u kunt eventueel ook een duin beklimmen om te genieten van het uitzicht van bovenaf. Na deze indrukwekkende ervaring heeft u de middag ter vrije besteding.

Dag 4: Sossusvlei-Swakopmund (ontbijt).
Vandaag verlaat u de woestijnwereld en vliegt u in een uur naar Swakopmund, dat aan de kust ligt. Van boven kunt u ongetwijfeld goed zien waar het roodgele duinenlandschap overgaat in het koele water van de Atlantische Oceaan. Transfer naar uw accommodatie. De middag heeft u ter vrije besteding om Swakopmund te verkennen. Slenter langs de gezellige winkeltjes en terrassen of maak een wandeling langs het strand.
Overnachting in het Hansa Hotel o.g.

Dag 5: Swakopmund-Epacha (ontbijt/diner).
In de ochtend maakt u een excursie naar Walvisbaai, waar u een boottocht maakt. Hopelijk ziet u de vele dolfijnen en pelikanen voor de kust.

Kaart Fly-in Safari: Stijlvol Namibie

Inclusief
overnachtingen met vermelde maaltijden, vlucht Windhoek-Kalahari-Sossusvlei-Swakopmund-Windhoek (of -Divava-Windhoek) per klein vliegtuig, vermelde transfers, safari in de Kalahari/Etosha N.P/Mahango N.P, excursie naar de Sossusvlei, een boottocht vanuit Walvisbaai en entreegelden.

Exclusief
optionele activiteiten, spabehandelingen, overige maaltijden en fooien.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Bagagepeberking: max. 20 kilo p.p. incl. handbagage in een zachte reistas. Reist u met 4 personen, dan is de beperking 10 kilo p.p.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
Op aanvraag

Vervolgens vliegt u van Swakopmund naar het Epacha privéwildreservaat, dat nabij het Etosha N.P. ligt. De vlucht duurt ca. 1 uur en 20 minuten. De middag heeft u ter vrije besteding.
2 overnachtingen in de Epacha Game Lodge & Spa.

Dag 6: Epacha (ontbijt/diner).
Vandaag maakt u een begeleide safari in het Etosha N.P. Bij de waterdrinkplaatsen
is de kans groot dat u springbokken, zebra´s, giraffes, en olifanten zult zien. Daarnaast kunt u ook uitkijken naar leeuwen, zwarte neushoorns, hyena´s,
cheeta´s en luipaarden. In het privéreservaat is het ook mogelijk om nacht- of wandelsafari´s te maken. Spa en optionele activiteiten tegen bijbetaling.

Dag 7: Epacha-Windhoek (ontbijt) of Epacha-Divava (ontbijt/diner).
8-daagse safari: na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Windhoek (luchthaven Eros). U wordt hier opgewacht en naar Villa Verdi gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.
Overnachting in Villa Verdi.

10-daagse safari: na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Divava Okavango Lodge, gelegen in de Kavango regio van Namibië, hoog aan de oever van de machtige Okavango rivier. Vliegtijd ca. 2 uur en 20 minuten. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.
2 overnachtingen in de Divava Okavango Lodge & Spa.

Dag 8: Windhoek (ontbijt) of Divava (ontbijt/diner).
8-daagse safari: transfer naar de luchthaven van Windhoek. Einde 8-daagse safari.

10-daagse safari: Divava Lodge wordt door de inheemse bevolking liefdevol ‘Paradishi Ghomumbir’ of Klein Paradijs genoemd. U maakt vandaag een safari in het nabijgelegen Mahango N.P. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. U kunt een boottocht over de Okavango rivier boeken of een bezoek brengen aan de spa.

Dag 9: Divava-Windhoek (ontbijt).
Na het ontbijt vliegt u per klein toestel naar Windhoek (vliegtijd: circa 2½ uur). Transfer naar Villa Verdi. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 10: Windhoek (ontbijt).
Transfer naar de luchthaven van Windhoek. Einde 10-daagse safari.

In Namibië bieden we de volgende fly-in safari’s aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan