Uitbreiding Twijfelfontein – 3 dagen

Uitbreiding Twijfelfontein – 3 dagen2018-12-14T14:30:55+01:00
  • 3 dagen fly-in verlenging
  • Damaraland
  • van Etosha NP naar Swakopmund
  • Vanaf; € 1.647 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Uitbreiding Twijfelfontein – 3 dagen

U heeft nog enkele dagen extra tijd om nog meer van Namibië te verkennen? Dan kunt u uw reis verlengen met één uitbreidingen. Bezoek Damaraland met de Werelderfgoed site van Twijfelfontein.

Reisprogramma (Wijzigingen onder voorbehoud)

Dag 1: Etosha NP – Twijfelfontein.
U vliegt over Etosha richting Damaraland, het gebied waarin de Werelderfgoed site van Twijfelfontein ligt. De rotsschilderingen van de San Bosjesmannen getuigen van lang vervlogen tijden. Het is één van de grootste collecties in Namibië.
2 overnachtingen Mowani Mountain Camp.

Dag 2: Twijfelfontein.
U maakt een safari en gaat u op zoek naar de zeldzame woestijnolifanten. De rivieren zijn meestal gedurende het hele jaar uitgedroogd, toch slagen de woestijnolifanten erin in dit onvruchtbare gebied te overleven. Ze hebben zich aan de omstandigheden aangepast en zijn meestal in een rivierbedding terug te vinden. Hier vinden ze namelijk nog water en schaduw onder de zeldzame bomen, die hun gelijktijdig ook voedsel bieden. Morgens maakt u nog een extra tocht, waarbij u de vele bezienswaardigheden van Twijfelfontein bezichtigt. U bezoekt de talrijke rotstekeningen en gravures. In een klein museum ziet u de San en hun vroegere manier van leven van dichtbij. Een paar kilometer verderop ligt het Versteende Woud, houtblokken die hier honderden jaren lang liggen en door de druk van de geologische ondergrond samen zijn versteend. Andere bezienswaardigheden zijn de Orgelpijpen gemaakt van basalt en de Verbrande Berg.

Dag 3: Twijfelfontein – Swakopmund.
Na het ontbijt transfer naar de airstrip en een vlucht zuidwaarts naar de kuststad Swakopmund. Vanaf hier volgt u weer het basisprogramma in Namibië na de vlucht op dag 6.

route verover namibië per vliegtuig

Code
35770

Inclusief
Naast het basisprogramma ´Verover Namibië per vliegtuig´ zijn de volgende activiteiten inbegrepen 2 activiteiten rond Twijfelfontein.

Exclusief
Internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, overige maaltijden, optionele activiteiten.

Reisdata
Dagelijks.

Opmerking
Tarief voor de bouwstenen alleen geldig in combinatie met het basisprogramma.
Bij boeking bent u verplicht om het gewicht van de passagiers aan te geven.
De luchtvaartmaatschappij rekent 90 kg voor mannen en 72 kg voor vrouwen.
Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas (incl. handbagage en fototas). 4 samenreizende pers. delen een (vlieg)transfer en verblijven in 2 tweepersoonskamers.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 31.12.18: 783 Euro
01.01.19 – 30.06.19: 705 Euro
01.07.19 – 31.10.19: 828 Euro

In Namibië bieden we de volgende rondreizen aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan