×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Antilopen, Fishers Pan

Fishers Pan antilopen | rondreizen namibie

Mountainbiken, GocheGanas

gocheganas mountainbiken neushoorn | rondreizen namibie

Hohenzöllernhaus, Swakopmund

Swakopmund Hohenzöllernhaus | rondreizen namibie

Mushara Outpost

Mushara Outpost | rondreizen namibie

Vliegen boven de woestijn

vlucht boven de woestijn | rondreizen namibie

Verover Namibie per vliegtuig

route verover namibië per vliegtuig

In één oogopslag

  • 13 dagen fly-in safari
  • Van/naar Windhoek
  • Minimaal 2 personen
  • Optionele verlengingspakketten
  • Vanaf; € 5.790 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

Verover Namibië per vliegtuig in 13 dagen

Heeft u geen zin om zelf te rijden? Of weinig vrije tijd en wilt u in een korte tijd de bekende bezienswaardigheden van Namibië ontdekken? Dan hebben wij de perfecte reis voor u! In 13 dagen ontdekt u per klein vliegtuigje de hoofdstad Windhoek, gaat u op safari in het beroemde Etosha NP, en kunt u in Swakopmund allerlei activiteiten ondernemen. Bovendien verkent u de Namib-Naukluft woestijn met zijn rode duinen en aanschouwt u de pracht van de bekende Sossusvlei. U verblijft in luxueuze accommodaties, vaak op basis van volpension en inclusief een gedetailleerd reisprogramma, alle binnenlandse vluchten, en transfers.

Deze reis kan uitgebreid worden met de volgende uitbreidingen;

Uitbreiding Twijfelfontein - 3 dagen

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek.

Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en heeft u een transfer naar uw hotel. ’s Namiddags kunt u bijkomen van de lange vlucht en een wandeling door de kleine maar bruisende stad maken.

2 overnachtingen Hotel Heinitzburg.

Dag 2: Windhoek.

Na het ontbijt wordt u opgehaald door een ervaren Engelstalige gids voor een stadsrondrit van een halve dag. Zo ziet u de belangrijkste historische gebouwen en monumenten die de stad rijk is zoals o.a. het Tintenpalast, de Alte Feste en de Christuskerk. De namiddag heeft u ter vrije besteding, u kunt wat relaxen in het hotel of eventueel al wat op souvenirjacht gaan in de stad.

Dag 3: Windhoek - Etosha NP.

Transfer van uw hotel naar de nationale luchthaven van Windhoek, een paar kilometer van het stadscentrum. Na kennismaking met uw piloot en zo’n 2 u. vliegen bereikt u de airstrip bij Etosha NP, gevolgd door een transfer naar uw lodge. In de late namiddag staat bij de superior reis een eerste begeleide safari in het Etosha NP gepland.

3 overnachtingen Mushara Outpost.

Dag 4: Etosha NP.

In de komende dagen heeft u ruimschoots de gelegenheid om de Afrikaanse dierenwereld te ontdekken in het grootste wildreservaat van Namibië. In een open safarivoertuig gaat u van drinkplaats naar drinkplaats, met uw camera in de aanslag, altijd op fotojacht naar olifanten, zebra’s, antilopen en natuurlijk de koning van de dieren, de leeuw. In het midden van Etosha NP ligt de Etosha zoutpan te glinsteren in de zon. Bij de superior reis zijn dagelijks 2 safari-activiteiten inbegrepen, bij de standaard reis zijn er in totaal 2 safariritten inbegrepen, optioneel kunt u natuurlijk nog ter plaatse safari´s bijboeken.

Dag 5: Etosha NP.

De safari’s worden altijd vroeg in de ochtend uitgevoerd, na een kopje koffie of thee, vóór zonsopgang. Dit is de beste tijd van de dag om de dieren te spotten. Na de safari geniet u een stevig en typisch Afrikaans ontbijt. De tweede safari van de dag is laat in de middag, zodat u net na zonsondergang het park verlaat en de mogelijkheid heeft om nachtdieren te observeren. Overdag is het vaak te warm en rusten de dieren ergens in de schaduw, zodat deze moeilijk te spotten zijn. Op dat moment heeft u dan ook de gelegenheid om wat te relaxen in uw lodge.

Dag 6: Etosha NP - Swakopmund.

Na het ontbijt wordt u terug naar de airstrip gebracht. Na een 2 u. durende vlucht over het fascinerende landschap van Damaraland bereikt u de Namibische kuststad Swakopmund. Vrije middag. In het stadje kunt u lekker rond kuieren met telkens zicht op de oceaan. In de zomermaanden is er een beschut strand, maar zelfs in de zomermaanden is het water aan dit stukje Atlantische kust erg fris.

3 overnachtingen Beach Hotel Swakopmund.

Dag 7: Swakopmund.

’s Ochtends gaat u naar de nabijgelegen havenplaats Walvis Bay. U maakt een boottocht en ziet in de lagune pelikanen en zeehonden. Vaak zijn er ook dolfijnen te zien die voor de boeg van de boot zwemmen en springen. Een hapje van oesters en mousserende wijn worden geserveerd. Terug in Walvis Bay heeft u tijdens de standaard reis een vrije middag in Swakopmund. Met de superior reis gaat u met een 4x4 naar de nabijgelegen duinen, richting Sandwich Harbour. In het midden van de duinen krijgt u een stijlvolle lunch. ’s Avonds transfer naar Swakopmund. De volgorde kan verschillen bij de superior reis.

Dag 8: Swakopmund.

’s Morgens om 08.00 u. vertrekt u om op zoek te gaan naar de kleinste woestijnbewoners, door de rangers ook wel liefdevol de ’Little Five’ genoemd. Tijdens deze zeer interessante excursie leert u dat er in de woestijn allerlei kleine dieren leven, zoals gekko’s, kevers, spinnen, slangen en kameleons. Deze namiddag hebt u vrij. Swakopmund is een toevluchtsoord voor veel outdoor activiteiten zoals kajakken, sand boarding, rondvluchten, parachutespringen of quad rijden. Maar het kan ook leuk zijn mee te gaan met een stadstour of een museum te bezoeken.

Dag 9: Swakopmund - Sossusvlei.

Vlucht over de Namib Desert naar het hart van het Namib-Naukluft park in de buurt van de Sossusvlei. Transfer naar de accommodatie. Het unieke voordeel dat deze lodge biedt, is de privé-toegang tot de Sossusvlei. Zo hoeft u geen omweg te maken en ’s ochtends niet in de rij aan te schuiven. ’s Middags neemt u hier deel aan een eerste activiteit. Naast een bezoek aan de Sossusvlei, Deadvlei en de Sesriem Canyon worden er ook panoramaritten, gegidste wandelingen en quadbike tours aangeboden.

2 overnachtingen Little Kulala.

Dag 10: Sossusvlei.

Vroeg in de ochtend gaat u op weg om het aanbreken van de dag bij de Sossusvlei te beleven. Op dit moment van de dag neemt u een ongelooflijk kleurenpalet waar, een paradijs voor amateur-fotografen en een beloning voor het vroege opstaan. Beklim de rode duinen en geniet van de zonsopgang. De hoge duinen vormen een uitdaging, zelfs voor geoefende wandelaars, en doorheen het zachte zand gaat u helemaal tot aan de top. Ook het bezoek aan de kleine Sesriem Canyon fascineert. In de schaduw van de canyon is het koel en surrealistisch stil.

Dag 11 Sossusvlei - GocheGanas (halfpension).

Vandaag vliegt u terug naar de hoofdstad Windhoek. Er volgt een transfer van 45 min. naar het wildpark, gelegen op een plateau. Wanneer u aankomt, kunt u relaxen en terugblikken op de voorbije 10 dagen.

2 overnachtingen GocheGanas.

Dag 12 GocheGanas.

Bij GocheGanas kunt u wandelen, mountainbiken, op safari gaan, of ontspannen aan het zwembad en in de spa, terugdenkend aan alle avonturen die u de voorbije dagen heeft beleefd. Proef in het restaurant van culinaire hoogstandjes om uw reis in klasse af te sluiten.

Dag 13: GocheGanas - Windhoek (ontbijt).

In de late namiddag wordt u teruggebracht naar de internationale luchthaven.

Code

35763

Inclusief

overnachtingen met vermelde maaltijden, binnenlandse vluchten, transfers, infopakket.

Inbegrepen activiteiten: stadstour met Engelstalige gids Windhoek (3 u.), dagelijks 2 safari’s in Etosha NP, boot- en duintocht in Walvis Bay met transfer, lunch en oester-snack, woestijnexcursie (halve dag), dagelijks 2 activiteiten in de Sossusvlei.

Exclusief

internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, fooien, drankjes, optionele activiteiten.

Reisdata

Dagelijks.

Opmerking

Tarief voor de bouwstenen alleen geldig in combinatie met het basisprogramma.

Bij boeking bent u verplicht om het gewicht van de passagiers aan te geven. De luchtvaartmaatschappij rekent 90 kg voor mannen en 72 kg voor vrouwen.

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas (incl. handbagage en fototas).

4 samenreizende pers. delen een (vlieg)transfer en verblijven in 2 tweepersoonskamers.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 19.12.18 5.790 Euro

20.12.18 - 31.05.19 6.423 Euro

01.06.19 - 31.10.19 7.016 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid