Klein-Aus Vista Eagle´s Nest Lodge

////Klein-Aus Vista Eagle´s Nest Lodge
Klein-Aus Vista Eagle´s Nest Lodge2017-06-21T06:29:50+01:00

Afzondering, stilte, uitgestrektheid en een prachtige zonsondergang – dat is de sfeer van Eagle’s Nest. Onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging
3 km van Aus, 15 min. rijafstand van de receptie van de Desert Horse Inn, 125 km (ca. 1 u. rijafstand) van Lüderitz, ideaal gelegen om de wilde paarden van de Namib te zien (ca. 20 km).

Lodge
De chalets liggen tegen de rotsen gebouwd en bieden een uniek uitzicht op de woestijn. Receptie en maaltijden in de nabijgelegen Desert Horse Inn met restaurant en bar en ontspanningsruimte met open haard en bar. Op verzoek kunt u het ontbijt of een grillpakket meenemen. Optionele activiteiten: begeleide wandelingen en mountainbiketochten, panorama- en sundownertochten en woestijnritten.

Accommodatie
Elk van de 8 chalets (ca. 70 m²) is van natuursteen en is tussen de machtige granietrotsen gebouwd. Alle beschikken over een woonkamer, badkamer, kitchenette, minibar, open haard en een privéveranda met een braai. Er zijn enkele chalets geschikt voor gezinnen tot 4 pers.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan