Cañon Roadhouse

Cañon Roadhouse2017-06-21T06:29:50+01:00

Met de prachtige decoraties heeft het Cañon Roadhouse in Namibië bijna een cult-status: in de vele details komt de goede oude tijd van de auto-industrie naar boven. Onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging
De lodge ligt op slechts 14 km van de poort van het hoofdobservatiepunt van de Fish River Canyon, ca. 170 km van Noordoever en 380 km van Lüderitz.

Lodge
Er is een à-la-carterestaurant met terras, een bar, een tankstation en een informatiecentrum. Neem een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een heerlijk stukje van de legendarische Amarula taart. Voor natuurliefhebbers zijn er fraaie en vrijstaande kampeerplaatsen.

Accommodatie
24 ruime en verzorgd ingerichte kamers met airco, koffie/theefaciliteiten en een eigen badkamer. De kamers liggen rond een steentuin. Voor gezinnen is er ofwel een familiekamer met 3 of 4 bedden ofwel kamers met verbindingsdeur.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking
3=2 (geldig: 01.01.2015-31.12.2015).

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan