Intu Afrika Kalahari Game Reserve

////Intu Afrika Kalahari Game Reserve
Intu Afrika Kalahari Game Reserve2017-06-21T06:48:12+01:00

Intu Afrika Kalahari Game Reserve is een 10.000 hectare privé wildpark langs de Aoub-rivier met rode duinen, de typische Kalahari-vegetatie en een aardige wildstand. Er leven giraffes, kudu’s, zebra’s en veel ander wild. Zelfs de leeuw is geherintroduceerd, al is er voor dit machtige dier niet voldoende leefruimte of volledig zelfstandig te jagen. Op het reservaat woont een San-gemeenschap die ondermeer wandelsafari’s verzorgt. Op het reservaat staan vier luxe lodges.

Door de ligging in de Kalahari woestijn, bestaat het landschap uit parallel lopende rode zandduinen, die hier en daar onderbroken worden door kameeldoornbomen. Tijdens uw verblijf kunt u niet alleen game drives door de duinen maken, maar ook meegaan op een wandeling die begeleid wordt door een Bosjesman; hij zal u precies vertellen hoe zijn volk al eeuwenlang in de woestijn weet te overleven.

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan