Kalkrand2017-06-21T06:48:13+01:00

In het dorpje Kalkrand is op zichzelf niet zoveel te zien, maar het ligt aan de hoofdweg B1 tussen Rehoboth (86km) en Mariental (80km). Het kan een handige stop zijn als u brandstof nodig heeft of iets wilt eten. Er is een Shell Garage en een kleine cafetaria voor een lichte lunch.

Wel interessant zijn de kraampjes langs de weg, ongeveer 10 kilometer ten noorden van Kalkrand op de kruising met Duinveld, waar locale bewoners diverse producten van springbokhuid verkopen. De huiden worden ingekocht bij boeren; het verwerkingsproces wordt door hen zelf gedaan.

In de omgeving van Kalkrand liggen enkele wildboerderijen, waar u safari’s kunt maken en die comfortabele accommodatie aanbieden.

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan