Bagatelle Kalahari Game Ranch

Bagatelle Kalahari Game Ranch2017-06-21T06:29:50+01:00

De Kalahari: een stuk land vol mystiek en schoonheid.

Ligging
Bagatelle Kalahari Game Ranch is gelegen aan de rand van de Kalahari omringd door de rode duinen, 50 km zuidoostelijk van Mariental, langs de weg naar Stampriet. Transfers vanuit Windhoek zijn mogelijk.

Hotel
In de oude boerderij bevindt zich het restaurant met terras, de lounge met open haard, wifi, bar, kleine bibliotheek en wijnkelder. In de tuin die daarachter ligt, bevindt zich een zwembad, lapa en een kampvuur waarrond u de avond romantisch kunt doorbrengen. Overdekte parkeerplaats. U kunt ontspannen in de Kalahari Treatment Spa. Beleef de Kalahari van zijn mooiste kant tijdens verschillende activiteiten: gegidste wandelingen met de San Bosjesmannen door de rode zandduinen, panorama- en sundowner-ritten, en de bijzondere safari’s te paard in Western stijl. Kom bij het Cheetah Conservation Fund in nauw contact met cheeta’s en help bij het voederen.

Accommodatie
4 ruime houten chalets (dune chalet), gebouwd op houten palen op een top van een duin, met uitzicht op de uitgestrekte Kalahari. De 6 andere chalets zijn van riet (stroh bale chalet) en liggen aan de uitlopers van de duinen. In het hoofdgebouw zijn er 4 standaard kamers. Alle met een eigen badkamer, airco, ventilator, muskietennet, kluisje, minibar/koelkast en koffie/thee faciliteiten.

Inclusief
Halfpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien en overige maaltijden.

Kinderen
0-7 jaar gratis, 8-15 jaar op de kamer bij de ouders (korting op aanvraag).

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan