Kalahari Anib Lodge

Kalahari Anib Lodge2017-06-21T06:29:50+01:00

Safari in de Kalahari! Onderdeel van de Gondwana Collection.

Ligging
Kalahari Anib Lodge is gelegen in het Gondwana Kalahari Park, ca. 30 km van Mariental, halverwege de Fish River Canyon en Windhoek (ca. 280 km).

Lodge
Een groen juweel in de kilometers rode duinen van de Kalahari met acacia bomen en grote wevernesten. Prachtige tuin met hoge palmbomen en een fraai binnenhof, groot zwembad, restaurant en bar. Gratis wifi in de openbare ruimtes. Optionele activiteiten: 3 bewegwijzerde wandelroutes (5, 7 en 9 km), panorama- en zonsondergangs- excursies waarop u oryx antilopen, springbokken, struisvogels, jakhalzen, stekelvarkens, hazen en leuke stokstaartjes kunt zien.

Accommodatie
55 mooie standaard kamers met eigen badkamer, kluisje, airco/verwarming en terras, ofwel met uitzicht op de savanne ofwel in de schaduwrijke binnenplaats gelegen.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Toeslag
Halfpension p.p.p.n. Euro 23.

Opmerking
3=2 (geldig: 01.01.2015-31.12.2015), alleen geldig voor overnachtingen met ontbijt.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan